Šéfkuchař Radek Kašpárek prozradil fígl na božskou bramborovou kaši: Záleží na způsobu vaření brambor i zašlehání másla
Úžasná bábovka z kynutého těsta: Chutí připomíná mazanec, zůstává dlouho vláčná a příprava není vůbec složitá
misza uvařila 26. 6. 2010 09:25 Těstovinová rýže s mrkví a masem "pro nejmenší" 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
misza uvařila 26. 6. 2010 09:24 Těstovinová rýže s mrkví a masem "pro nejmenší" 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
misza uvařila 26. 6. 2010 09:24 Těstovinová rýže s mrkví a masem "pro nejmenší" 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
misza uvařila 26. 6. 2010 09:24 Těstovinová rýže s mrkví a masem "pro nejmenší" 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Cukrář Josef Maršálek radí, jak na domácí pařížskou šlehačku: Díky jedné ingredienci skvěle drží tvar a chutná božsky
Kuřecí maso se smetanovou omáčkou: Omáčku báječně zjemní strouhaná cuketa a pro krémovou chuť je lepší tučnější smetana