Jak na domácí pařížský salát podle ČSN: Oblíbený majonézový salát připravíte levně za pár minut. Chutná jako kdysi
Vepřová pečeně po frankfurtsku: Nepeče se, ale dusí. S tímto postupem bude maso šťavnaté a omáčka silná a lahodná
Svatomartinská husa jako z Lokálu: Šťavnatá a křupavá je díky dvojímu pečení, prozrazuje šéfkuchař Václav Kouba
mika59 uvařila 5. 12. 2016 14:34 Uzená krkovice pečená na zelí s bramborami 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
mika59 uvařila 5. 12. 2016 14:34 Uzená krkovice pečená na zelí s bramborami 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
mika59 uvařila 5. 12. 2016 14:34 Uzená krkovice pečená na zelí s bramborami 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Rané brambory nejsou nové brambory. Jedny z nich v ČR na poli neuvidíte, říká předseda Českého bramborářského svazu
Náš život s celiakií: Jak jsme hledali bezlepkové jídlo v Polsku. Nakonec vše zachránila pizza ve Štětíně