Slunce, zelí, hospody aneb Jak se vaří v hostinci U Miluny v Hošticích: Smažák za 229 Kč a hrníček za pět set překvapí
Netradiční segedín podle Patrika z Hell's Kitchen: S bůčkem, klobásou a tvarohovými noky chutná fantasticky
Danca uvařila 28. 4. 2013 16:37 Vafle na slano s "řapíkem" a rajčatovým tvarohem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Danca uvařila 28. 4. 2013 16:37 Vafle na slano s "řapíkem" a rajčatovým tvarohem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Danca uvařila 28. 4. 2013 16:37 Vafle na slano s "řapíkem" a rajčatovým tvarohem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Nejlepší česneková pomazánka nejen na Silvestra: Čím ji dochutit, aby byla lahodná a pálivá tak akorát? Roli hrají bylinky