Rohlík, čaj a pak kafe. Pavel Zedníček popisuje svůj jídelníček: Já sežeru všechno, i číslo z baráku, říká herec se smíchem
Lahodné karamelové zelí nádherně voní a chutná příjemně sladkokysele. Perfektně se hodí k huse i k plněným knedlíkům
Husu na svatého Martina použijte klidně zmraženou, radí restauratér Filip Töpfer a přidává i svůj osvědčený způsob pečení
K@tka uvařil 21. 3. 2013 09:17 "Velikonoce vesele" žloutková velikonoční kuřátka 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
K@tka uvařil 21. 3. 2013 09:17 "Velikonoce vesele" žloutková velikonoční kuřátka 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
K@tka uvařil 21. 3. 2013 09:17 "Velikonoce vesele" žloutková velikonoční kuřátka 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Cibulový čaj je výborný domácí „lékař“ nejen na nachlazení. Jak jej správně připravit a co při tom (ne)dělat?
Slavné omáčky: Pařížské máslo je dokonalá omáčka z kečupu, hořčice a worcesteru, která si skvěle sedne s jakýmkoliv masem