Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energetická hodnota6 058 kJ / 1 448 kcal
Bílkoviny11,28 g
Tuky134,57 g
Vláknina12,22 g
Cholesterol70 mg
Sodík1 626 mg
Sůl4,00 g
Sacharidy41,80 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst daší

Komentáře

Gazpacho

25. 5. 2021 22:41

V susedných nemecky hovoriacich štátoch odstránili meno "cigánsky" z názvov jedál, vraj je to rasizmus.
Podľa mňa to bol zase omyl, ako už mnohokrát predtým v iných záležitostiach.
Myslím, že to je pocta a uznanie, ak recepty (názvy jedál) obsahujú toto slovo.
A konzumenti môžu svojimi príspevkami len potvrdiť, že mnohé z tých jedál obľubujú, lebo im chutia
a radi sa k nim vracajú.
:yes::yes::yes:

cathleen

3. 4. 2020 18:09

Marcecek: připadáš si vtipný? Nejsi. Jsi bohužel jen trapný :no:
Tvůj komentář mažu.

Simona Skolakova

10. 8. 2019 10:22

Padla volba opět na tento recept,tak je dnes k obědu;-):yes:

Pajato

17. 4. 2018 11:43

boze to byla pochoutka! <3

nedim

7. 2. 2018 19:34

Výborné :yes: celá rodina si moc pochutnala a receptík již patří k našim oblíbeným :-)

Simona Skolakova

17. 1. 2018 13:57

Dnes jsem si opět vybrala tento receptík,takto upravené kuře nezklame.Máme to moc rádi;-):yes:

mirimw

19. 11. 2017 07:45

Tento recept mne velmi zaujal. Po včerejším obědě mohu konstatovat, že recept je vynikající. :yes::yes: Protože jsme početnější rodina, zapekla jsem zeleninu ještě v pekáčku zvlášť. Určitě jej zkuste. Moc děkuji za tip. :-K:-)

Simona Skolakova

14. 7. 2017 10:25

Díky Ludmile,která tento recept dělala tento týden,tak jsem se rozhodla ho po velmi dlouhé době též udělat.;-)Je to opravdu velká dobrota,tak už je to v troubě a nemůžeme se dočkat až bude hotovo;-):yes:

Ludmila B

12. 7. 2017 17:50

úžasná lahůtka :yes:

Jan Nemec

23. 8. 2014 14:32

Opravdu pochoutka. Kdo nevěří, ať to zkusí.:-)):-p:yes:;-)

Tereza Blazkova

17. 3. 2012 18:41

Martino :-), moc jsme si s přítelem pochutnali. Dávám Ti kulatého 20. bodíka a přidávám fotečku ;-).

Acraj

7. 3. 2012 20:36

chocolate:Ještě bych si dovolila reagovat na poslední větu v postupu:Pečené kuře podáváme se ZAPEČENOU SMĚSÍ, zeleninovým salátem, BRAMBORY, NEBO CHLEBEM.....Já bych poslední dvě přílohy vypustila.;-), ale to už záleží na každém, co si k tomu kdo dá, nebo přidá, mě by stačila už jen ta zapečená směs.:-p

Jája

7. 3. 2012 18:04

chocolate: to ale nebylo na Vás, však s tím nemáte nic společného, kromě toho, že jste to uvařila...Příloha je popsána v receptu

chocolate

7. 3. 2012 17:58

Acraj:Nechápu smysl tvého dotazu, já o žádné další příloze, kromě směsi, nemluvím.Nám bohatě stačilo maso a pečená zelenina s brambory.Nejsme příznivci českého zlozvyku přejídání se přílohami.Jen jsem dala méně oleje, klobáska sama o sobě pustila dostatek šťávy i tuku.

Jája

7. 3. 2012 17:48

je to fdost divný mít brambory v tý smědi a pak k tomu třeba rejži, nechápu jejich smysl tam, jelikož samy o sobě nemají specifickou chuť, která by omáčku provoněla..:-?:-?:-?:-?:-!

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelů

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: recepty z kuřete jak upravit kuře cigánské kuře cikánské brambory recepty na kuře recepty kuře cikánské recepty kuře kuře recepty recept na kure kure po cigansku recepty s kuřete kuře recept cikánská jména top recepty kuře kuře v rejži top recepty na kuře recepty z celého kuřete cikánské pečené kuře kure z rejzi

Suroviny: kuře, olej, cibule, sůl, pepř, paprika sušená pálivá, brambory, houby, paprika čerstvá zelená, slanina anglická, klobása, vývar drůbeží, petržel, bazalka čerstvá

TopRecepty.cz

Cikánské kuře

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/2W4P