uvařila 31. 10. 2013 19:52
Chutná to jak s nočky,tak je dobrá i rýže
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 31. 10. 2013 19:52
Chutná to jak s nočky,tak je dobrá i rýže
uvařila 31. 10. 2013 19:52
Do šťávy z masa přimícháme podušené hříbky,vložíme maso,dolijeme vývarem a dodusíme.Na závěr dokořeníme a přidáme bylinky
uvařila 31. 10. 2013 19:51
Plátky masa nařízneme,okořeníme,na cibuli orestujeme a podusíme.Maso ze šťávy vytáhneme
uvařila 31. 10. 2013 19:50
uvařila 31. 10. 2013 19:49
uvařila 31. 10. 2013 19:49
Vepřová kotleta s přírodní hříbkovou šťávou