Jak na tradiční retro okurkový salát? Díky správnému poměru octa a cukru je s touto zálivkou dokonalý
Jak na originální segedín podle podle maďarského receptu: Voní klobáskou a česnekem a chutná fantasticky
Šéfkuchař Jan Punčochář prozrazuje: Jak usmažit dokonalý stehenní kuřecí řízek? Pomůže finta s chlebem
JanaDorazinova uvařila 8. 9. 2014 13:01 Vepřová panenka s hráškovým a celerovým pyré 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
JanaDorazinova uvařila 8. 9. 2014 13:01 Vepřová panenka s hráškovým a celerovým pyré 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
JanaDorazinova uvařila 8. 9. 2014 13:01 Vepřová panenka s hráškovým a celerovým pyré 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
JanaDorazinova uvařila 8. 9. 2014 13:01 Vepřová panenka s hráškovým a celerovým pyré 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Jak na skvělý džem z aronie: Je černý jako noc, lehce trpký a nasládlý a oslní vás vůní rumu a kardamomu
Jihočeský kočičák neboli lepenice podle Pepy Nemravy: Skvěle k němu pasuje pečená krkovice, říká kuchař
8 foto Kuchařka Kamu se v Praze předvedla v roli modelky. Zástěru s bryndákem pro ni nechal ušít brácha Adam