Vepřová panenka s hráškovým a celerovým pyré

JanaDorazinova Kuchařka: JanaDorazinova

Doba přípravy: cca 30 min 1 porce Dietní recepty , Ostatní 3 názory

Suroviny

Hráškové pyré:
hrnek hrášku
1 větší trojúhelníček taveného sýra
sůl
Celerové pyré:
1/2 většího celeru
sůl
pepř
2 lžíce smetany
4-5 koleček panenské svíčkové vysokých 2 cm
sůl
pepř
rostlinný olej
Recept si zatím oblíbili 3 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Hrnek hrášku dáme vařit do osolené vody doměkka.

  2. Pak scedíme, přidáme tavený sýr a rozmixujeme.

  3. Celer oloupeme, nakrájíme na kousky a taky povaříme v osolené vodě. Pak scedíme, rozmixujeme, přidáme smetanu, sůl a pepř a ještě malinko pomixujeme.

  4. Plátečky vepřové panenky stlačíme dlaní, osolíme, opepříme, malinko pokapeme olejem a necháme chvíli odstát.

  5. Pak na téměř suché pánvi- můžeme pánev pouze vytřít olejem, opečeme z každé strany cca 3 minut. Podáváme s celerovým a hráškovým pyré.

Poznámka

Recept od R. Važanské z řady dělená strava-skupina živočišná

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 5 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Vepřová panenka s hráškovým a celerovým pyré

Tématické fráze: vepřová panenka recept vepřová panenka vepřová panenka recept pro diabetiky recepty z vepřové panenky kuře s hráškovým pyré veprova panenka s hráškem vepřové medailonky z panenky a batátové hranolky videorecept vepřová panenka recepty vepřové ragú recept vepřové maso s hráškovym pyre veprova panenka s celerovou omáčkou s hráškovým pyré hraskove pyre a maso

Zapomněl/a jsem heslo