Angrešt je nejlepší sklízet nadvakrát: Získáte tak ovoce na marmelády i přímou konzumaci. Jde jen o to, trefit správný čas
Co jedli čeští měšťané v 19. století? Hovězí s křenovou omáčkou či zadělávané dršťky byly běžné, symbolem luxusu byl cukr
toprecepty.cz uvařil 21. 3. 2023 09:43 Zapečené brambory s cuketou a smetanou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
LukasM uvařil 14. 11. 2017 16:51 Zapečené brambory s cuketou a smetanou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
lasicka uvařil 10. 7. 2013 17:51 Zapečené brambory s cuketou a smetanou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
lasicka uvařil 10. 7. 2013 17:51 Zapečené brambory s cuketou a smetanou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
lasicka uvařil 10. 7. 2013 17:50 Zapečené brambory s cuketou a smetanou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Čínské placičky: Křehká a šťavnatá směs vepřového a kuřecího masa se potřebuje předem naležet v speciální marinádě
Doba koktejlová: První drinky byly z lihovin a zázvoru, rozmach nastal v době americké prohibice, kdy vznikl i slavný Martini koktejl
Restované ředkvičky jsou báječnou přílohou. Při přípravě je třeba dodržovat správný postup, aby si zachovaly svou typickou chuť