Krájené hranaté koláče z plechu. Nemusí se tvarovat a báječně chutnají k odpolední kávě i jako rychlá svačina dětem ve škole
Jak připravit rajčatový protlak, který vydrží celou zimu: Vyberte správnou odrůdu, dejte pozor na sůl a udržujte čistotu
isindy uvařila 19. 5. 2011 07:17 Zapečené olivy s česnekem a rozmarýnem 0 0 Zobrazit detail před zapečením Okomentovat
isindy uvařila 18. 5. 2011 21:15 Zapečené olivy s česnekem a rozmarýnem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
isindy uvařila 18. 5. 2011 21:11 Zapečené olivy s česnekem a rozmarýnem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Harissa – poklad tuniské kuchyně: Pikantní pastu využijete na maso, do zeleninových směsí, do polévek i do salátů
5 foto Chutě posledních Rožmberků: Oblíbený byl bobří ocas s omáčkou i štičí jikry nebo medvědí tlapy na víně