Banánový chlebíček podle Josefa Maršálka chutná sladce i bez cukru: Díky datlím je vláčný, díky skořici krásně voňavý
Samosběry jahod začnou brzy. Odborník přiblížil, jaká bude úroda i kolik zaplatíte za kilo sladkých plodů
Připravili jsme luxusní palačinky podle Zdeňka Pohlreicha: Díky jedné ingredienci jsou neodolatelně chutné a voňavé
misza uvařila 30. 5. 2013 10:53 Zapečené papriky ze šmakounem a žampióny 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
misza uvařila 30. 5. 2013 10:52 Zapečené papriky ze šmakounem a žampióny 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
misza uvařila 30. 5. 2013 10:51 Zapečené papriky ze šmakounem a žampióny 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
misza uvařila 30. 5. 2013 10:51 Zapečené papriky ze šmakounem a žampióny 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
misza uvařila 30. 5. 2013 10:51 Zapečené papriky ze šmakounem a žampióny 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Broskvový páj: Jeden z nejlepších letních ovocných koláčů vyžaduje křehké těsto, šťavnaté broskve a trochu skořice pro chuť