Cesta za pastou: Reportáž z výrobny pálivé tuniské harissy, v níž ucítíte česnek i koření a jedna lžička vám nebude stačit
Punčové řezy: Oblíbený retro zákusek vyžaduje delší přípravu, ale podle postupu krok za krokem bude jako z cukrárny
misza uvařila 30. 5. 2013 10:53 Zapečené papriky ze šmakounem a žampióny 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
misza uvařila 30. 5. 2013 10:52 Zapečené papriky ze šmakounem a žampióny 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
misza uvařila 30. 5. 2013 10:51 Zapečené papriky ze šmakounem a žampióny 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
misza uvařila 30. 5. 2013 10:51 Zapečené papriky ze šmakounem a žampióny 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
misza uvařila 30. 5. 2013 10:51 Zapečené papriky ze šmakounem a žampióny 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Hrnkové rybízové muffiny jsou vláčné díky jogurtu a jemně voní skořicí. Hotové jsou za chvíli a zvládne je i začátečník
Náš život s celiakií: Bezlepkové stravování na škole v přírodě aneb Brambory místo ovocných knedlíků a müsli do batůžku
Rybízový džem jen ze dvou ingrediencí: Stačí si rozmyslet, jaký druh rybízu využít, a pak se držet osvědčených rad