Slunce, zelí, hospody aneb Jak se vaří v hostinci U Miluny v Hošticích: Smažák za 229 Kč a hrníček za pět set překvapí
Netradiční segedín podle Patrika z Hell's Kitchen: S bůčkem, klobásou a tvarohovými noky chutná fantasticky
spagetka uvařila 23. 10. 2009 14:05 Zapečené plátky s jablkem a sýrem 0 0 Zobrazit detail vrstvy Okomentovat
spagetka uvařila 23. 10. 2009 14:05 Zapečené plátky s jablkem a sýrem 0 0 Zobrazit detail suroviny Okomentovat
spagetka uvařila 23. 10. 2009 14:05 Zapečené plátky s jablkem a sýrem 0 0 Zobrazit detail hotovo Okomentovat
Zelňáky z kysaného zelí se sýrem: Nastrouhaný uzený sýr dodá placičkám chuť a česnek vůni, tučná smetana vláčnost