Vyzkoušeli jsme fígl na otvírání zavařovaček: Spojené ruce úplně nepřesvědčily, ale další triky fungují
Jak sklízet pažitku, aby chutnala nejlépe: Chyb se dělá spousta. Od trhání rostliny ze záhonu po špatnou zálivku
Fenomén český chřest: Je křupavý i šťavnatý a využijete jej do mnoha receptů, oblíbený je jen tak se strouhankou
Ivana79 uvařila 24. 10. 2013 15:26 Zeleninová směska s žampiony a celozrnnými těstovinami 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Ivana79 uvařila 24. 10. 2013 15:22 Zeleninová směska s žampiony a celozrnnými těstovinami 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Lucie95 uvařila 21. 7. 2013 08:04 Zeleninová směska s žampiony a celozrnnými těstovinami 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Lucie95 uvařila 21. 7. 2013 08:04 Zeleninová směska s žampiony a celozrnnými těstovinami 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Sváteční prvorepubliková bábovka: Mramorová šlehačková podle „Sandtnerky“ voní čokoládou a chutná božsky
Tři pivní polévky, které chutnají skvěle: Česká s krutony, německá s vejci nebo francouzská s cibulí na podzim parádně zahřejí
Bostonský krémový koláč: Jednoduchý moučník s čokoládovou polevou můžeme klidně podávat i místo dortu