Slunce, zelí, hospody aneb Jak se vaří v hostinci U Miluny v Hošticích: Smažák za 229 Kč a hrníček za pět set překvapí
Netradiční segedín podle Patrika z Hell's Kitchen: S bůčkem, klobásou a tvarohovými noky chutná fantasticky
TerezaD uvařila 31. 3. 2025 09:41 Špagety s medvědím česnekem na způsob carbonara 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
8 foto Jak na smažené zelí podle Aničky z MasterChefa: Odkoukala jsem ho od jednoho českého kuchaře, přiznává soutěžící
Sedm nápadů, jak si zamilovat kapustu: Vyzkoušejte křupavé chipsy, použijte ji místo lasagní nebo připravte výborné pesto
Recept na vaječný koňak podle Josefa Maršálka: Voní po vanilce a mandlích, je krásně hladký a chutná fantasticky