Špagety báby Klouzandy podle Jiřiny Bohdalové: Rychlé a nenáročné jídlo, do kterého využijete i zbylé kousky z lednice
Vylepšený tatarák se škvarky podle Jana Punčocháře: I bez svíčkové a topinek vykouzlíte perfektní pohoštění
Naložený hermelín: Vynikající chuťovka, která slaví úspěch na každém večírku. Do Silvestra se ještě stihne rozležet
ADAMEK26 uvařil 10. 3. 2014 23:37 Letní ovocný piškot s tvarohem a pudinkem 0 0 Zobrazit detail 1 Okomentovat
ADAMEK26 uvařil 10. 3. 2014 23:36 Letní ovocný piškot s tvarohem a pudinkem 0 0 Zobrazit detail tak takhle to vypadá hotové Okomentovat
Peče celá země: Jak na obrácený jablečný koláč tarte tatin? Podle Josefa Maršálka jsou důležité tyhle tři kroky
Právě frčí pop-up restaurace: Kulinářské speciality ochutnáte v galerii, na hřišti i u sousedů na zahradě. Co pro to udělat?