Vynikající ruské vejce podle Ostravskeho Gastrošefa: Klasiku bister a lahůdkářství připravíte snadno a za pár korun
Sloní žrádlo: Retro pomazánka ze salámu je tak dobrá, že jí nebude dost, ani když ji uděláte v dávce jako pro slona
Jak na dokonalou vepřovou roládu: S vaječnou nádivkou se stane hvězdou svátečního stolu. Zvládnete ji napoprvé
Linduska uvařila 14. 6. 2016 16:34 Smetanové těstoviny zapečené s bazalkovým špenátem 0 0 Zobrazit detail Verze se špagetami Okomentovat
Linduska uvařila 14. 6. 2016 16:34 Smetanové těstoviny zapečené s bazalkovým špenátem 0 0 Zobrazit detail Verze se špagetami Okomentovat
Dokonalý houbový guláš je nejlepší z hříbků. Chuť a barvu zvýrazní velké množství cibule a sladká paprika, guláš se konzumuje jen čerstvý