Vynikající ruské vejce podle Ostravskeho Gastrošefa: Klasiku bister a lahůdkářství připravíte snadno a za pár korun
Sloní žrádlo: Retro pomazánka ze salámu je tak dobrá, že jí nebude dost, ani když ji uděláte v dávce jako pro slona
Jak na dokonalou vepřovou roládu: S vaječnou nádivkou se stane hvězdou svátečního stolu. Zvládnete ji napoprvé
Marcelamaky uvařila 3. 12. 2009 10:20 Plněné rohlíky 0 0 Zobrazit detail rozpulíme a vydlabeme Okomentovat
Marcelamaky uvařila 3. 12. 2009 10:20 Plněné rohlíky 0 0 Zobrazit detail do zlatova upečeme Okomentovat
Zapečená plněná cuketa: Kvalitní mleté maso je základ, chuť dodají provensálské bylinky a česnek, výrazné aroma strouhaný sýr