Jak se připravuje občerstvení na turnaj Oktagon na Štvanici? Šéfkuchař Lukáš Neckář prozradil, jaké lahůdky chystá
Markéta Pyskatá: Tyrolská vévodkyně a švagrová Karla VI. měla na talíři šťovíkovou polévku i medový perník s růžovou vodou
Vyzkoušela jsem pomazánku podle receptu od Heidy Janků. Je jen ze čtyř surovin, snadno se dělá a skvěle chutná
DadulaB uvařila 16. 6. 2009 19:20 Piškotový ovocný koláč 0 0 Zobrazit detail ...a teď vychladit.. Okomentovat
DadulaB uvařila 16. 6. 2009 19:16 Piškotový ovocný koláč 0 0 Zobrazit detail ...ovoce dejte dost hustě, neuškodí to... Okomentovat
„Májový deštíček, dej nám ho Pánbíček, aby se vydařil na poli chlebíček“ aneb Květnové pranostiky našich předků