Řeznice radí, jak dokonale usmažit vinnou klobásu: Pomůže trocha mouky i jeden snadný fígl před smažením
leenulka uvařila 21. 6. 2012 18:07 Jablkové lívanečky se skořicovým cukrem 0 0 Zobrazit detail Vynikající! Okomentovat
leenulka uvařila 26. 5. 2012 18:50 Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem 0 0 Zobrazit detail Vynikající! Okomentovat
Cuketový perník: Vláčný a nadýchaný litý perník voní perníkovým kořením a čokoládová poleva moučník povýší na luxusní dezert
Japonský cheesecake: Je jednodušší než slavný americký bratříček, nadýchaný jako suflé se rozplývá na jazyku a božsky chutná
Řídká kaše bryja, prastaré jídlo Slovanů i Keltů, je vynikající s hruškami a s jablky. Vylepšíme ji smetanou nebo oříšky