Milionová polévka s drožďovými knedlíčky: Z kořenové zeleniny a dalších obyčejných surovin uvaříte rychle a levně skvělý oběd
První republika s Kristinou: Vaječný punč před sto lety voněl po citronu a chutnal příjemně svěže díky nečekané surovině
Perfektní včelí úly pouze ze 3 surovin podle Petry z MasterChefa: Příprava je snadná, navíc se obejdete bez másla
luckam86 uvařila 11. 12. 2011 10:06 Jednoduché věnečky z odpalovaného těsta 0 0 Zobrazit detail Na první pokus... Okomentovat
Co jedla kněžna Ludmila? Kaše z hrachu nebo chleba solený popelem zapíjela vodou a možná i vínem z vlastních vinic
Doba maková: Český mák je vysoce kvalitní, má příjemnou vůni, nasládlou chuť a nejlepší je umlít ho až před použitím