Angrešt je nejlepší sklízet nadvakrát: Získáte tak ovoce na marmelády i přímou konzumaci. Jde jen o to, trefit správný čas
Co jedli čeští měšťané v 19. století? Hovězí s křenovou omáčkou či zadělávané dršťky byly běžné, symbolem luxusu byl cukr
Studený polský chlodnik je něco mezi salátem a polévkou. Kombinace okurek, ředkviček a česneku chutná božsky
Tamarimka uvařila 18. 5. 2013 16:14 Čokoládová mléčná rýže z hrnce na rýži 0 0 Zobrazit detail Rýže se zavařeninou Okomentovat
Tamarimka uvařila 18. 5. 2013 16:14 Čokoládová mléčná rýže z hrnce na rýži 0 0 Zobrazit detail Mléčná rýže s čokoládou Okomentovat
7 foto Zkusili jsme připravit majonézu z cizrnového nálevu: Veganská náhražka chutná skoro jako klasická majonéza a snáze se dělá
Jak na ty nejlepší vanilkové rohlíčky a jakou mouku do nich použít? Nejčastěji je to hladká, vynikající jsou s ořechy i mandlemi
Šéfkuchař prozrazuje recept na valašské kynuté borůvkové knedlíky: Výborné jsou s tvarohem i perníkem, říká