Perfektní „holanďák“ podle Jana Punčocháře: Šéfkuchař ukázal, jak připravit šťavnatou a křupavou klasiku plnou chutí
První republika s Kristinou: Báječné cukroví medvědí tlapky voní po mandlích a citronu. Máte doma také tyhle formičky?
KVÍZ: Skladování vánočního cukroví může být oříšek. Víte, jaké nádoby zvolit a kam je v bytě umístit, abyste si nezkazili Vánoce?
Tamarimka uvařila 18. 5. 2013 16:14 Čokoládová mléčná rýže z hrnce na rýži 0 0 Zobrazit detail Rýže se zavařeninou Okomentovat
Tamarimka uvařila 18. 5. 2013 16:14 Čokoládová mléčná rýže z hrnce na rýži 0 0 Zobrazit detail Mléčná rýže s čokoládou Okomentovat
7 foto Retro okénko: Oplatky s náplní Svěženky, Dukla či Kávěnky se daly koupit za 1,50 Kčs a dělaly se v různých příchutích
Rychle na stole: Nejlepší jídla, která zvládnete připravit do 15 minut! Dáte si sýrové palačinky nebo máslovou tresku?
12 foto Jan Punčochář připravil speciální hot dogy pro Oktagon: V prodeji bude 3000 kusů a vydávat se budou do 30 vteřin