Expert varuje: Myčka je „wellness resort“ pro bakterie a plísně, některé jsou tak odolné, že by mohly kolonizovat Mars
Neodolatelná vosí hnízda: S lískovými oříšky a žloutkovým krémem zmizí jako první. Takhle budou vypadat nádherně
Holka u plotny peče: Jak na dvoubarevné hůlky z lineckého těsta? Postup krok za krokem zvládne i začátečník
Špagety s česnekem, ančovičkami a sušenými rajčaty Recept ještě nebyl hodnocen 4,6 Madla Novak 30 min
Telecí roládky s Prosciuttem a sušenými rajčaty Recept ještě nebyl hodnocen 4,5 JanaDorazinova 40 min
Matěj Ruppert prozradit tajnou přísadu, kterou používá při vaření a vysvětlil, proč je doma v kuchyni tak spokojený
11 foto Jak na přípravu skvělé vietnamské kávy s kondenzovaným mlékem: Baristka z pražské Sapy nabízí jednoduchý postup
Harissa – poklad tuniské kuchyně: Pikantní pastu využijete na maso, do zeleninových směsí, do polévek i do salátů