Jak sklízet pažitku, aby chutnala nejlépe: Chyb se dělá spousta. Od trhání rostliny ze záhonu po špatnou zálivku
Fenomén český chřest: Je křupavý i šťavnatý a využijete jej do mnoha receptů, oblíbený je jen tak se strouhankou
Ani den bez chleba a piva: Ve starověkém Egyptě se pivem platilo, ovšem byla to spíš kaše s malým obsahem alkoholu
5 foto Hodnocení 22× Jak upéct jablečný koláč? Tomuto vláčnému a křehkému moučníku jen těžko odoláte 7. 2. 2025
7 foto Hodnocení 219× Jak péct koblihy v troubě? Vynikající koblížky upečete bez tuku a otáčení 7. 2. 2025
6 foto Hodnocení 381× Co dělá chuť guláše? Poradíme, jak guláš správně ochutit pro dokonalý výsledek 6. 2. 2025
8 foto Hodnocení 6× Jak připravit kupovaný prejt? Nejlépe chutná zapečený a servírovaný se zelím 2. 2. 2025
6 foto Hodnocení 1× Jaké koření nesmí chybět v kuchyni? Mějte základní druhy koření vždy po ruce 31. 1. 2025
8 foto Hodnocení 2× Jak péct maso v troubě? Provedeme vás postupem až ke šťavnaté pečínce 31. 1. 2025
5 foto Hodnocení 6× Jak připravit roštěnec? Dokonale chutný je pečený, dušený i jako minutka 30. 1. 2025
8 foto Hodnocení 44× Jak nemít zakalený vývar? Poradíme několik tipů, jak docílit krásně čirého vývaru 30. 1. 2025
8 foto Hodnocení 7× Jak uvařit rýži, aby byla sypká? Na kyprost má vliv její druh i způsob přípravy 26. 1. 2025
7 foto Hodnocení 2× Co všechno patří do gulášové polévky? Uvařte si s námi tuto lahodnou klasiku 24. 1. 2025
6 foto Hodnocení 6× Jak husté má být těsto na halušky? Správná hustota je základem úspěchu 22. 1. 2025
6 foto Hodnocení 3× Jak zachránit sladkou omáčku? Vyzkoušejte naše 3 osvědčené vychytávky 21. 1. 2025
Hodnocení 1× Co dělat s přesoleným masem? Máme hned několik možností, jak maso zachránit 18. 1. 2025
6 foto Hodnocení Jak stáhnout slanost polévky? Se stažením slanosti pomůže bílek i brambora 16. 1. 2025
6 foto Hodnocení 15× Jak dlouho namáčet houby? Tento důležitý krok byste před vařením neměli vynechat 15. 1. 2025
7 foto Hodnocení 1× Jak využít jalovec v kuchyni? Oblíbeným pokrmům dodá divokou chuť 14. 1. 2025
5 foto Hodnocení 18× Jak uvařit dršťkovou polévku? Té poctivé domácí zcela jistě neodoláte 13. 1. 2025
6 foto Hodnocení 97× Jak se dělají halušky bez brambor? Jsou naprosto vynikající a vždy se povedou 10. 1. 2025