Jelení úplněk v Kozorohu je ve znamení letní přírody: Berani ocení borůvkové řezy a Panny cuketový bramborák
Plněné papriky v tomatové lázni: Šťavnatá masová náplň s rajčatovou omáčkou vytvoří dokonalou chuťovou kombinaci
Hamburská pečeně: Levnější alternativa svíčkové z vepřového masa je efektní díky mozaice z kyselých okurek a kousků mrkve
Kdy jsou cukety jedovaté? Nebezpečné jsou ty s nahořklou chutí, mohou způsobit opravdu závažné zdravotní problémy
Retro okénko: Osvěžení s chutí kokosu za 50 haléřů. Legendární nanuky Eskymo se vyrábí dodnes a stále je milují děti i dospělí
52 foto I na pražském letišti je možné se najíst poměrně levně. Lákadlem je místní jídelna, fastfoody i plzeňská restaurace
V létě frčí v Maďarsku studené ovocné polévky gyümölcsleves. Ta s višněmi a lesním ovocem chutná božsky
Video Prázdniny u babičky: Jak na poctivou koprovou omáčku? Zjemněná žloutky a smetanou chutná fantasticky
Výborná marmeláda z muchovníku je hezky hustá i bez pektinu a sladká, aniž byste museli přidávat hodně cukru
Pomazánka s chutí moře od východních Slovanů: Forshmak se připravuje ze sleďů a nejlepší je na tmavém chlebu
87 foto Kde se najíst na „Hlaváku“? Spokojení budou vyznavači fastfoodů i milovníci české kuchyně. A na výběr je mnoho druhů baget
Jihočeská švanda: Snadnou omáčku z rozvařených borůvek využijete na lívance i knedlíky a chutná božsky
Svačinky na cesty letadlem: Toasty na mnoho způsobů, sušené ovoce a oříšky jsou ideální, vodu si můžete načepovat na letišti
Hitem letošního léta je tibi limonáda: Fermentovaný nápoj plný bublinek a života si zamilujete, třeba ve verzi s citrusy
Studený polský chlodnik je něco mezi salátem a polévkou. Kombinace okurek, ředkviček a česneku chutná božsky
Video Prázdniny u babičky: Jednoduchá hrníčková bublanina chutná skvěle s čerstvým ovocem a drobenkou, na přípravu je snadná
Jak skladovat čerstvý česnek, aby vydržel celou zimu: Zapomeňte na lednici i omývání, správný postup je jiný