Praktický návod, jak naložit rozinky do rumu tak, aby byly šťavnaté a plné chuti: Záleží na délce odležení i na výběru rumu
Jak na tradiční pampeliškový med: Voní po citronu a bylinkách a postup krok za krokem zvládne i začátečník
Bramboroví utopenci jsou výbornou levnou chuťovkou, která nadchne i vegetariány. S pivním sýrem jsou báječné
Jak na výbornou vaječnou tlačenku? Nabízíme prověřený recept a postup, podle kterého to zvládne i začátečník
Vláčná a voňavá žemlovka z mazance je hotová raz dva a je plná šťavnatých rozinek i sladkých jablíček
Video Velikonoce u babičky: Tradiční boží milosti jsou podle našeho receptu úžasně křehké a voní rumem a vanilkou
9 foto Staročeské kraple neboli pokroutky: Křehké smažené pečivo efektně vypadá a doslova se rozplývá na jazyku, příprava je snadná
Kolik rohlíků se dává do velikonoční nádivky? Jedno pravidlo na zapamatování stačí a nádivka bude perfektní
Velikonoční slaný mazanec nadchne ty, kteří si nepotrpí na sladké. Jeho chuť vylepšuje slanina, sýry a čerstvé bylinky
Vejce Kasino podle ČSN: Vynikající plněná vejce jsou ideální možností, jak zpracovat vajíčka po Velikonocích
16 foto Velikonoce za socialismu: Frčely arašídy v čokoládě, Kinder vajíčka z Tuzexu za 1 bon a holky se bály šmigrustu
8 foto Velikonoční nádivka podle šéfkuchaře Hynka: Je báječně vláčná, voní bylinkami a skvělou chuť jí dává medvědí česnek
19 foto Velikonoce s Josefem Maršálkem: Velikonoční boží milosti jsou úžasně křehké a jogurt v těstě jim dodá vláčnost i svěžest
6 foto Buchty po ránu: Schwarzwaldský dort podle receptu Josefa Maršálka voní čokoládou a višněmi a nádherně vypadá
Video Velikonoce u babičky: Jidášky podle lidové tradice zajistí zdraví na celý rok. Jen je nesmíte zapomenout potřít medem
Video VIDEO: Perníkářka radí, jak na překrásně malované perníkové kraslice. Důležitá je správná tloušťka těsta