Jelení úplněk v Kozorohu je ve znamení letní přírody: Berani ocení borůvkové řezy a Panny cuketový bramborák
Plněné papriky v tomatové lázni: Šťavnatá masová náplň s rajčatovou omáčkou vytvoří dokonalou chuťovou kombinaci
Video Kremrole s malinovým sněhem podle receptu Josefa Maršálka: Hodí se jako valentýnský dezert a zvládnete je snadno
Čokoládový fondant paní Columbové z Hliněné bašty nadchne všechny milovníky čokolády. Nejlepší je podávaný se zmrzlinou
15 foto Otestovali jsme, kam v Praze na tradiční české koláče: Za ten nejlepší zaplatíte téměř 90 Kč, ale ta chuť za to stojí
Milinki aneb Slané buchty z Bulharska: Vláčné a nadýchané pečivo s balkánským sýrem místo tvarohu chutná božsky
18 foto Low carb perníková srdíčka podle Hanky z Poděbrad: Vynikající valentýnská sladkost je plná čokolády a báječně voní
Retro okénko: Slavné sušenky Esíčka stávaly jen 2,80 Kčs. Upečené podle našeho receptu chutnají jako kdysi
6 foto Štafetky podle receptu Josefa Maršálka: Retro zákusek voní mandlemi a s kávovým krémem chutná fantasticky
Retro okénko: Pamatujete si limonády v jogurtových kelímcích? Olympus a Pompela chutnaly po citrusech, stály 1,50 Kčs
Gault&Millau: Průvodce po nejlepších restauracích je už i v České republice. Tyhle podniky získaly nejlepší ocenění
Netradiční slaná žemlovka s jitrnicemi a zelím. Výborný pokrm z jednoho pekáčku, k němuž ani nepotřebujete přílohu
13 foto Dubajská čokoláda dobyla Česko: Tabulku pistáciové cukrovinky koupíte už od 159 Kč, ale pozor na napodobeniny
Náš život s celiakií: Vyzkoušeli jsme japonské křupavé kuře karaage. Tyto kuřecí nugetky si Áňa zamilovala
Nakkikastike aneb Párečková omáčka. Finská verze buřtguláše je jemná a krémová a je ideální rychlou večeří
Zabijačkové knedlíky jako netradiční masopustní specialita: Vynikající jsou plněné jelitem i jitrnicí
7 foto Otestovali jsme, jak se doma dělají konfitované žloutky: Postup je snadný a výsledek uchvátí krémovou konzistencí
Švábské kobližky Fasnetsküchle: Tradiční masopustní pečivo musí být dozlatova osmažené a voní skořicí
9 foto Buchty po ránu: Vaječnou tlačenku podle receptu Josefa Maršálka připravíte snadno. Hlavní je nechat ji zatuhnout, radí cukrář
Jihočeský kočičák neboli lepenice podle Pepy Nemravy: Skvěle k němu pasuje pečená krkovice, říká kuchař
Velký přehled nealko drinků: Rumy, piva, vína i sekty bez alkoholu chutnají skoro jako originál a hlava vás po nich bolet nebude