Jak hubnu a zlepšuji si zdraví díky Margit a navzdory doktorce: Proč nevážím jídlo, ani nepočítám kalorie? Tohle je naše teorie
Letní cuketová pizza bez mouky je krásně tenká a vláčná. Netradiční těsto připravíte jen ze tří ingrediencí
Kde mají v Praze nejlepší palačinky? Čerstvě připravenou a vydatně naplněnou si dáte na Jiřáku za 170 Kč a nabídka je tu velká
Paprikový salát, který vydrží až do zimy: Sterilovaný podle receptu od tchyně Dáši z Moravy nemá chybu
Náš život s celiakií: Recept na náš rodinný cuketový perník bez lepku si oblíbili všichni, Áňa ho přímo zbožňuje
Sladká pudinková omeleta je nadýchaná jako obláček. Lehoučkou dobrotu vylepší čerstvé ovoce, přípravu zvládne i začátečník
Jak udržet jídlo na cestách v chladu? Pomůže obyčejná PET lahev i termoska, jen na to musíme myslet předem
Vynikající cuketové langoše bez kynutí: Cuketu v nich ani nepoznáte a těsto s její pomocí příjemně odlehčíte
Domácí rajčatový protlak je báječnou možností, jak zpracovat rajčata a uchovat si jejich chuť až do zimy
Rýže z jednoho pekáčku na španělský způsob: Vynikající letní rychlovka, do níž využijete zbytky z lednice
7 foto Náš život s celiakií: Jak jsme hledali nejlepší chleba pro Áňu: Nejradši má ten, který připomíná klasickou šumavu
Cuketová hořčice: Vynikající dip, který využijete nejen při grilování. A do hořčice se hodí i přerostlé cukety
9 foto Samosběr melounů 2024: Na Moravě se prodávalo kilo za 5 Kč, u Prahy teď stojí kilo 10 Kč a na výběr jsou různé odrůdy
Řízky Friduš: Delikatesa vskutku rytířská oživí každé grilování. Maso je díky speciální marinádě krásně šťavnaté a křehké
6 foto Retro okénko: Ovocné jogurty byly českým vynálezem. Oblíbená Jovonka stála 1,30 Kčs a díky ovocnému sirupu ji milovaly děti
Jak vylepšit chuť nevýrazného melounu? Sladkost pomůže zvýraznit jedna poměrně překvapivá ingredience
Jak na pravé řecké tzatziki: Důležité je použít hutný řecký jogurt a okurku nechat vykapat. Konzistenci vylepší olej
9 foto Samoobslužné bary v Česku: V potoce se chladí pivo i limča, na návsi funguje perníkomat a u řeky napajedlo