Jak na dokonalou bruschettu? Slavná italská topinka sází na čerstvá rajčata a bazalku. Pak chutná božsky i u nás
Záchrana v záplavě švestek: Pečená povidla skoro bez práce. Voňavá, hustá a akorát sladká pouze z jedné suroviny
Nejrychlejší kuře na paprice máte na stole do 30 minut: Stačí zvolit správný druh masa i přílohy, pozor na použití smetany
Jak na vynikající zelí z cukety? Nejdůležitější je správné ochucení, od klasického ho pak nezpoznáte a můžete ho i zavařit na zimu
Retro okénko: Pudinkový prášek stával kdysi jen 40 haléřů. Ve stejné továrně se vyráběla i populární sladkost mejdlíčka
Koláčové dobroty od Marcely: Vynikající kynuté koláčky se švestkami podle jejího receptu a rad upečete hravě
27 foto Výlety za jídlem…a vínem. V Kutné Hoře můžete degustovat přímo na vinici, a to hned u chrámu sv. Barbory
Letní cuketová pizza bez mouky je krásně tenká a vláčná. Netradiční těsto připravíte jen ze tří ingrediencí
Kde mají v Praze nejlepší palačinky? Čerstvě připravenou a vydatně naplněnou si dáte na Jiřáku za 170 Kč a nabídka je tu velká
Paprikový salát, který vydrží až do zimy: Sterilovaný podle receptu od tchyně Dáši z Moravy nemá chybu
Náš život s celiakií: Recept na náš rodinný cuketový perník bez lepku si oblíbili všichni, Áňa ho přímo zbožňuje
Sladká pudinková omeleta je nadýchaná jako obláček. Lehoučkou dobrotu vylepší čerstvé ovoce, přípravu zvládne i začátečník
Jak udržet jídlo na cestách v chladu? Pomůže obyčejná PET lahev i termoska, jen na to musíme myslet předem
Vynikající cuketové langoše bez kynutí: Cuketu v nich ani nepoznáte a těsto s její pomocí příjemně odlehčíte
Domácí rajčatový protlak je báječnou možností, jak zpracovat rajčata a uchovat si jejich chuť až do zimy
Rýže z jednoho pekáčku na španělský způsob: Vynikající letní rychlovka, do níž využijete zbytky z lednice
7 foto Náš život s celiakií: Jak jsme hledali nejlepší chleba pro Áňu: Nejradši má ten, který připomíná klasickou šumavu
Cuketová hořčice: Vynikající dip, který využijete nejen při grilování. A do hořčice se hodí i přerostlé cukety
9 foto Samosběr melounů 2024: Na Moravě se prodávalo kilo za 5 Kč, u Prahy teď stojí kilo 10 Kč a na výběr jsou různé odrůdy
Řízky Friduš: Delikatesa vskutku rytířská oživí každé grilování. Maso je díky speciální marinádě krásně šťavnaté a křehké