7 tipů jak na perfektní bramboráky: Nejdůležitější je vybrat správný druh brambor a dostatečně těsto ochutit
Umíte dobře osmažit cibuli? Způsob záleží na jejím dalším použití. Podle našeho přehledu neuděláte chybu
Rychlé kefírové lívanečky nepotřebují kynout. Jsou hned hotové a lahodné tak, že zmizí dřív, než dopečete poslední
16 foto Navštívili jsme restauraci Střídačka, kde naši hokejisté slavili loňské zlato: Zdejší burger za 359 Kč stojí za vyzkoušení
Šéfkuchař hokejové reprezentace prozradil, co připravoval Pastrňákovi: Doufal jsem, že to nebudu muset dělat pořád, říká
Jak správně přesadit rajčata, aby úroda chutnala skvěle: Stačí nedělat nejčastější chyby, jako je špatná hloubka zasazení
Vynikající brokolicové karbanátky: Snadný recept a pečení v horkovzdušné fritéze usnadní přípravu skvělého jídla
Jídlo pojmenované po slavných hokejistech: Jágr má svůj burger, Pastrňák zase těstoviny. Gretzky také nevyšel naprázdno
Pažitkové květy jsou skvělý pomocník v kuchyni: Jejich česneková chuť vyladí pomazánky, polévky i obyčejné máslo
Vyzkoušeli jsme internetový hit - croissant z rýžového papíru: Křupe hezky, ale má jednu velkou chybu
Jedinečný špekáčkový sendvič podle Těhotnýho kuchaře: Netradiční pokrm, který svou chutí zahanbí všechny hot dogy
13 foto Připravili jsme netradiční chleba ve vajíčku z horkovzdušné fritézy: Minimum práce, skvělá chuť a zcela bez tuku
Čatní z rebarbory: Pikantní sladkokyselý doplněk, který skvěle dochutí maso, sýry i sendviče. Příprava je snadná
21 foto Test jídelen v Brně: Klasický smažák seženete za 129 Kč, polévku za 33 Kč a výborný dezert jen za 19 Kč
13 foto Perfektní zelné placky podle Ostravskeho Gastrošefa: Nechybí v nich uzené maso, voní majoránkou a krásně křupají
Vynikající obrácený jahodový koláč: Perfektní moučník připravíte snadno z pár ingrediencí, nikdy už nebudete dělat jiný
Vyzkoušeli jsme fígl na otvírání zavařovaček: Spojené ruce úplně nepřesvědčily, ale další triky fungují
Jak sklízet pažitku, aby chutnala nejlépe: Chyb se dělá spousta. Od trhání rostliny ze záhonu po špatnou zálivku
13 foto Skvělé pečené koleno na černém pivu podle Ostravskeho Gastrošefa: Dlouhé pečení zajistí jemnou chuť i křupavou kůrčičku
19 foto Pátrali jsme po nejlepších řízcích v Brně: Objevili jsme vynikající jídlo, nedosolené maso i zvláštní variaci za 430 Kč
38 foto Legendární lahůdkářství Zlatý Kříž opět otevřelo: Tradiční chlebíček stojí 49 Kč, v nabídce je ale i verze vepřo-knedlo-zelo
Strouhaná buchta podle Laďky Něrgešové: Zaručuji vám, že se po ní zapráší a zvládne ji každý, říká moderátorka