Jídelníček českých dělníků 19. století: Chleba ráno i v poledne, večer brambory na mnoho způsobů, jedli se vrabci a vrány
Plněné papriky podle Jana Punčocháře: Kombinace skvělého masa, božské omáčky a poctivého knedlíku nadchne každého
Učitelka hudby se zbláznila do kuchtění. Vytváří domácí zmrzliny a se svou kanapkou vyhrála i v soutěži Food blog roku
Oharková omáčka je klenotem jihomoravské kuchyně: Sladkokyselá chuť, zjemněná smetanou, skvěle ladí k plátku hovězího
Netradiční smažený květák: Z růžiček jdou snadno a levně připravit křupavé „nugetky“, které zachutnají každému
Těhotnej kuchař poradil, jak na skvělý bramborák: Stačí přidat jednu ingredienci a výsledek je perfektní
17 foto Tereza z Peče celá země poradila, co se zbylou vánočkou: Zapečte ji se smetanou, krásně voní a zvládne to každý, říká
27 foto Kinder vejce slaví 50 let a rozdává tisíce eur: Na počátku však byly pochybnosti a známá sladkost z čokolády málem nešla do prodeje
Česká houska byla oceněna odborníky jako jedno z nejlepších druhů pečiva. Zaujala i klasická veka nebo jidáše
Trendy v hubnutí pro rok 2025: Redukci váhy podpoří švestky, pohanka a čočka. Ke slovu se dostanou i moderní technologie
Rekordy ze světa jídla: Rok 2024 nabídl největší bagetu na světě a ukázal na netradiční jedlíky hořčice nebo šneků
Novoroční čočková polévka podle ČSN: Krásně voní česnekem, dominují v ní párky a chybět nesmí ani polévkové koření
Pět silvestrovských dobrot, které zaručí úspěch oslav příchodu nového roku: Vsadit se dá na roládu, sýrový tatarák i chipsy
Otevírací doba obchodů na silvestra a Nový rok: Kam byste šli nakupovat zbytečně a kde naopak seženete vše potřebné
Tři nejlepší pomazánky na chlebíčky a topinky připravíte za pár minut. Silvestrovské pohoštění nebude mít chybu
Sloní žrádlo podle Pepy Nemravy: Skvělou silvestrovskou pomazánku uděláte ze zbytků, její chuť je legendární
Vepřové koleno pečené na červeném zelí si ihned oblíbíte: Chuť medu a vůně skořice dělají z české klasiky luxusní pokrm
Plněná vejce mimóza: Silvestrovská pochoutka, kterou zvládne připravit každý. Skvěle chutná a máte ji za pár minut
26 foto Jan Punčochář prozradil trik, jak skvěle osmažit kapra: Geniální kůrčičky dosáhnete dopečením pod pokličkou v troubě, říká
Nejlepší štědrovečerní řízek z horkovzdušné fritézy: Viktorie z MasterChefa poradila, jak připravit perfektní slavnostní jídlo
Radek Kašpárek prozradil, v čem je kouzlo jeho bramborového salátu: Cibuli nedávám syrovou, zeleninu vařím i s octem, říká
Ladislav Špaček poradil, jak se chovat na vánočních návštěvách: Dámám přineste květinu, poznejte, kdy odejít, nezouvejte se