Bramborové placky s kuřecím masem a zeleninou: Křupavé placičky skvěle doplňuje šťavnaté maso a svěží chuť zeleniny
Poctivý oběd za 157 korun v centru Prahy? Restaurace Lacinka ukazuje, že to jde. Navíc chutně a na úrovni
17 foto Miluju českou kuchyni, říká moderátorka Kristína Kloubková a prozradila taky, co nejčastěji vaří pro svou dceru
8 foto Dva bratři založili podnik na tradici: Příběh firmy Konečně vývar ovlivnily i rady od babičky, dnes už válejí sourozenci sami
26 foto Luxusní holandský řízek podle Jana Punčocháře: Kouzlo dokonalé šťavnatosti zajistí mléko, chuť doladí muškátový oříšek
15 foto Vyzkoušeli jsme nejlepší trendy podniky v Brně podle průvodce Gault&Millau: Víme, kde mají gyros za 199 Kč i perfektní vejce
Sladký meloun v obchodě vyberete snadno: Vše důležité prozradí pruhy, váha, správně zbarvený flek i stopka
7 foto Bramborové placky na peci jako od babičky: Na nápad je péct a prodávat mě přivedla návštěva tchyně, vzpomíná Michal Rezek
17 foto U Dřeváka nabízí burgery, které ovládly mnoho soutěží: Nelovíme módní vlny, ale držíme kvalitu, říká majitel Radek Klimeš
44 foto Vojtěch Vrtiška ukázal, jak na základní žloutkový krém: Krásně voní vanilkou a jeho snadnou přípravu zvládne úplně každý
Staročeský kuthan podle Pepy Nemravy: Lahůdka plná masa, cibule a smetany nadchne vůní, chutí i snadnou přípravou
21 foto Zavařte si kousek léta: Hanka z rodinné marmeládovny poradila, jak připravit perfektní jahodový džem
18 foto Našli jsme nejlepší pizzu v Brně: Neapolskou klasiku si vychutnáte do 300 korun, za zážitek si trochu připlatíte
Okurky a počasí: Předcházet škodám způsobeným mrazy, vedrem a deštěm je snadné. Pár rad vyřeší každý problém
Salát Rumcajs podle Těhotnýho kuchaře: Pikantní retro, které nikdy neomrzí. Kvalitní uzenina a skvělý dresink dělají zázraky
Proč vyštipovat tyčková rajčata a jak to správně provést: Stačí znát pár triků a odměnou vám budou luxusní plody
Přesazování jahod není věda: Na pár věcí si ovšem musíte dát pozor. Jde o umístění v záhonu či květináči, hnojení i zálivku
Video Připravili jsme luxusní palačinky podle Zdeňka Pohlreicha: Díky jedné ingredienci jsou neodolatelně chutné a voňavé
Šéfkuchař Lukáš Neckář poradil, jak vylepšit českou „čínu“ a nabídl recept na kung-pao: Vše je o správné kombinaci omáček, říká
16 foto Navštívili jsme restauraci Střídačka, kde naši hokejisté slavili loňské zlato: Zdejší burger za 359 Kč stojí za vyzkoušení
Šéfkuchař hokejové reprezentace prozradil, co připravoval Pastrňákovi: Doufal jsem, že to nebudu muset dělat pořád, říká
Jak správně přesadit rajčata, aby úroda chutnala skvěle: Stačí nedělat nejčastější chyby, jako je špatná hloubka zasazení