Rýže nebo těstovina? Orzo se hodí k omáčkám i do salátů a je uvařené raz dva. V této krémové verzi je nepřekonatelné
Křupavé fazolové rohlíky z horkovzdušné fritézy: Viktorie z MasterChefa ukázala, jak na pečivo bez mouky, ale se skvělou chutí
Co dělat s nedozrálými zelenými rajčaty? Zavařte je jako pikantní salát se zelím a cibulí, v zimě se po něm jen zapráší!
Dýňové škvarky snadno nahradí ty vepřové: Hodí se do salátů, polévek i pečiva. Navíc přijdou na pár korun
Polévka s lasagnemi je skvělá pro chladné podzimní večery: Je uvařená za pár minut a připomíná slunnou Itálii
5 foto V akci: Kysané zelí teď koupíte jen za 13 Kč. Hodit se bude ke svatomartinské huse, do segedínu i na zelňáky
34 foto Dramatický souboj v MasterChef Česko 2023: Vaření v polních podmínkách, tři zranění, vzteklý Kuba i langoš s kaťákem
Listopad změní naši kuchyni: Těšit se můžeme na vydatnější jídla, spoustu zeleniny i svatomartinskou husu
Průvodce halloweenskými dýněmi: Kdy je můžeme jíst, jakou si na vydlabání koupit i proč je svíčka rizikem
25 foto Hallowenské dobroty potěší všechny děti: Upéct se dají speciální perníky, strašidelné sušenky, nebo snadné muffiny
Jídla ze zbytků mohou být hvězdami jídelníčku: Smaženka stojí pár korun, mrkvovou pomazánku máte za chvilku
Jak oživit bramborák? S nastrouhaným kuřecím masem a mozzarellou je hitem internetu, je šťavnatý a voní bylinkami
První republika na jídelním stole: Chudí měli maso jen v neděli, bohatí si užívali kaviár. Hitem byl řízek se salátem
Jak zvládnout přechod na zimní čas? Prospějí nám teď vývary i luštěniny, říká nutriční poradkyně Monika Bartolomějová
28 foto Zelňačku podle Péti z MasterChefa pochválil i Jan Punčochář: Je od mojí prababičky, svěřil se soutěžící
Jak budou otevřeny obchody 28. října? Přehled, kde si v sobotu v pohodě nakoupíte a kam byste chodili zbytečně
Pět druhů potravin, které vás zahřejí: Podzimní chlad zaženou luštěniny, dobře zvolená polévka i ořechy
Jak dlouho skladovat jídlo v lednici? Čistý vývar může za určitých podmínek vydržet týdny, nejchoulostivější je mleté maso
Vaječná tlačenka může být lahůdkou: Když dodržíte správný postup, snadno ji vyndáte z formy a nerozpadne se
Pita chléb: Kulinářský poklad z Blízkého východu pomůže vytvořit dokonalý gyros i kebab, jeho příprava je snadná
Halloween 2023: Velký přehled, kam s dětmi do Strašisklepení, kde si užijete opékání čuníků a kde setkání se strašidly
Kuřecí játra udělají z topinky luxusní pokrm: Voní majoránkou, říz jim dodá česnek a křupavost šťavnatá jablka