Smažené kuře generála Cua: Čína po americku osloví milovníky lehce pikantních chutí, maso je navíc úžasně křupavé
Jak na to, aby květák nenadýmal? Pomůže kmín či kurkuma i správná kombinace s dalšími jídly, pak je po problému
Pochoutkový salát podle Těhotnýho kuchaře: Vyberte dobré suroviny, salát vám to vrátí na chuti, říká známý food blogger
VIDEO: Pošírované vejce za pár sekund? Otestovali jsme internetový trik z mikrovlnky a víme, zda funguje
Česká klasika boduje ve světě: Rýžový nákyp získal uznání od zahraničních odborníků ze serveru Taste Atlas
Perfektní bezlepkové brownies podle Josefa Maršálka: Voní čokoládou a ořechy a jsou neskutečně vláčné
7 foto Vynikající zeleninová polévka minestrone podle Pavla Drdela: Použijte klidně starší zeleninu, radí šéfkuchař
Dny Marianne 2025: Největší nákupní svátek je zpět! Neváhejte a získejte slevové kupony i ikonickou nákupní tašku
Zjišťovali jsme, jak v Brně vypadá dubajské šílenství: Luxusní makronka nadchla, kobliha za 109 Kč by zasloužila lepší péči
26 foto Neodolatelná česká klasika: Plněné papriky podle šéfkuchaře Jana Punčocháře voní skořicí a chutnají báječně
Laďka Něrgešová upekla perfektní kefírovou buchtu: Do půlhodinky máte na stole moučník, kterým ohromíte své okolí
8 foto Netflix otevřel tematickou restauraci inspirovanou svými seriály: Za 1500 Kč dostanete slavné jídlo ze Stranger Things
Česká čína: Fenomén, který si podmanil tuzemskou kuchyni. Trik se škrobem dodá masu křupavost a omáčce perfektní chuť
Vyzkoušeli jsme stahování kůže z lososa pomocí flambovací pistole: Když víte, jak na to, za chvilku máte hotovo
10 foto Jak si vypěstovat bazalku v kelímku od jogurtu: Dejte pozor na správné zalévání a zaštipování, pak máte úrodu zaručenou
Jednoduchá pomazánka z uzené makrely: Důležitý je výběr ryby, s hořčicí a majonézou pomazánka chutná nejlépe
Snadným fíglem udržíte chipsy v otevřeném pytlíku čerstvé: Stačí pár sekund a oblíbená pochutina neztratí na chuti
Sůl jako nenahraditelný pomocník nejen v kuchyni: Čistí, ničí zápach, ale dokáže i uhasit menší požár
Nejlepší palačinky pod sluncem: Britská šéfkuchařka prozradila fígl, jak dosáhnout dokonalosti. Stačí přidat jednu ingredienci
Netradiční buchtičky s krémem podle Viktorie z MasterChefa: Do deseti minut máte perfektně chutnající sladké jídlo