Reportáž: V Brně se stojí fronty na řízek a hranolky, zákazníci vzali nový podnik útokem a objednávají ve velkém
Pampeliškový sirup má zlatavou barvu, voní jarem a hodí se nejen na přípravu limonády, stačí na něj jen tři ingredience
Připravte si doma osvěžující koktejly jako profesionál: Důležité jsou suroviny a alkohol, který použijete
5 foto Internet válcuje burger z květáku a cizrny: Díky hořčicí, protlaku a jedné surovině navíc chutná skoro jako masový
Laďka Něrgešová ukázala, jak na nejlepší bábovku: Jde o zlatý fond mého pečení, chlubí se známá moderátorka
Jak správně skladovat cibuli, aby nehnila, neklíčila a neztrácela chuť? Stačí použít trik s papírovým sáčkem
12 foto Jak na camping salát, který nadchl Jana Krause: Těhotnej kuchař prozradil, v čem je kouzlo jeho receptu
Langoše z jogurtového těsta jsou v horkovzdušné fritéze hotové do 10 minut: Stojí pár korun a připravit je zvládne každý
Sýrové krokety podle ČSN: Minismažáky potěší svou chutí i jednoduchostí přípravy. A stojí jen pár korun
Slezský bigos je pokladem severní Moravy: Spousta zelí a masa dává vzniknout skvělému jídlu, vonícímu švestkami a vínem
Ostravsky Gastrošef ukázal, jak připravuje tlačenkový fit salát. Po jeho snězení musíte oběhnout zeměkouli, říká
15 foto Martin Zounar zjistil, jak zhubnout a netrápit se u toho: Strava je základ, 10 kg už mám dole, říká populární herec
6 foto Jak na vývar Hurikán podle Dalibora Jandy: Sesbírat pěnu, odstranit tuk, přecedit a přidat brambory, radí zpěvák
6 foto Jak vypadal novoroční oběd v Lánech? Podávala se svíčková, tradičně netradiční čočka i speciální palačinky
Ladislav Špaček popsal, jak vypadají novoroční obědy prezidenta s premiérem: Našly se i velmi trapné momenty, říká
Jitrnici máte v horkovzdušné fritéze osmaženou za pouhých sedm minut: Krásně křupne a uvnitř je dokonale propečená
Masová směs udělá z topinky naprostý skvost: Ostravsky Gastrošef ukázal, co nesmí v perfektním pokrmu chybět
Falešný smažák pro lenochy: Hrnková verze populárního pokrmu nejde zkazit a zaujme svou skvělou chutí
Oharková omáčka je klenotem jihomoravské kuchyně: Sladkokyselá chuť, zjemněná smetanou, skvěle ladí k plátku hovězího
Netradiční smažený květák: Z růžiček jdou snadno a levně připravit křupavé „nugetky“, které zachutnají každému
Těhotnej kuchař poradil, jak na skvělý bramborák: Stačí přidat jednu ingredienci a výsledek je perfektní
17 foto Tereza z Peče celá země poradila, co se zbylou vánočkou: Zapečte ji se smetanou, krásně voní a zvládne to každý, říká
27 foto Kinder vejce slaví 50 let a rozdává tisíce eur: Na počátku však byly pochybnosti a známá sladkost z čokolády málem nešla do prodeje