Svatomartinská kachna à la husa: Jak ji předem nasolit, jak podlévat a péct, aby byla uvnitř šťavnatá a zvenku křupavá
20 foto Malé retro bistro v Potštejně nabízí vlašák v rohlíku: O víkendu prodáme i 150 kusů denně, jde to na dračku, říká majitel
10 foto Jan Punčochář popsal natáčení Hell's Kitchen i přípravu nové restaurace: Občas to opravdu bylo peklo, říká
Kvíz KVÍZ: Jak správně zavařovat? Zjistěte, jestli znáte důležité zásady dřív, než se pustíte do kompotů nebo okurek
17 foto Hledali jsme nejlepší burgery v Praze: Narazili jsme na vizuální zázrak za 475 Kč i umaštěný kousek za dvě stovky
Pamela Anderson má vlastní značku nakládaných okurek: Skleničku za skoro 800 Kč si ale moc lidí nekoupí
9 foto Otestovali jsme nejlepší zmrzliny v Brně: Příchuť jako moravský koláč nebo boží pistáciová nás nadchly
Perfektní hrnkový švestkový koláč s drobenkou: Vláčný a křupavý letní moučník je hotový za chvilku a bez vážení
33 foto Dříve pracovala pro policii, dnes Eva peče nejlepší větrníky v okolí Mělníka: Inspirací jí byly babičky i Míša Landová
Langoše podle vítězky MasterChef Česko Besky: Jednoduché vláčné těsto doplňuje bryndza, česnek a opečená slanina
Jogurtové mini langoše jsou hotové do 30 minut: Měkoučká dobrota nemusí kynout a chutná naprosto božsky
18 foto Hell's Kitchen zná své „zaměstnance“: O miliony a práci u Jana Punčocháře se poperou kuchař, účetní, floristka i ajťák
Kleopatřin jídelníček od čočky po jehněčí: Co se jedlo v Ptolemaiovském Egyptě a co si dopřávala královna
Video Prázdniny u babičky: Nejlepší bramborové placky připravíte za chvíli. Nezapomeňte ale na sádlo, i když je smažíte nasucho
Video Klasický soukenický řízek podle normy ČSN: Křupavý mletý řízek, který nadchne každého milovníka pořádného kusu masa
Kvíz KVÍZ: Které houby patří do guláše, omáček a na smažení? Otestujte si, zda znáte jejich správné použití v kuchyni
7 foto Paštika z pečené hlívy podle Adély: Pochoutka, která vyhrála Foodblog roku, voní houbami, česnekem a bylinkami
Katův šleh z panenky podle Kuby z MasterChefa: Základem je dobře opečené maso a spojení kečupu s hořčicí
Hell’s Kitchen Česko 2025: Jan Punčochář nabídne soutěžícím vlastní recepty, vítěz si odnese miliony i práci v nové restauraci
8 foto JdemeŽrát slaví 10 let na scéně: Youtuber vzpomíná na první roky, nečekané momenty i reakce diváků. Neměl to být projekt, říká
33 foto Z lásky k tradiční kuchyni založily sestry „Recepty od starkej“: Chtěly jsme lidi vrátit do dětství plného skvělých jídel, říkají