Rohlík, čaj a pak kafe. Pavel Zedníček popisuje svůj jídelníček: Já sežeru všechno, i číslo z baráku, říká herec se smíchem
Lahodné karamelové zelí nádherně voní a chutná příjemně sladkokysele. Perfektně se hodí k huse i k plněným knedlíkům
Husu na svatého Martina použijte klidně zmraženou, radí restauratér Filip Töpfer a přidává i svůj osvědčený způsob pečení
10 foto Hodnocení 5× Jak dlouho a jak vařit kupované gnocchi? Během několika minut je ponesete na stůl 26. 2. 2025
18 foto Hodnocení 3× 7 receptů na nadýchané koblihy: Dopřejte jim při smažení dostatek tuku a prostoru 4. 3. 2025
10 foto Hodnocení 4× Jak správně smažit koblihy. Při klasickém smažení potřebují v tuku plavat 25. 2. 2025
Video Hodnocení 4× Jak snadno a rychle tvarovat donuty. Jednoduchý návod pro začátečníky 25. 2. 2025
10 foto Hodnocení 30× Jak udělat koblihy, aby nebyly mastné? Pro začátečníky máme 3 osvědčené rady 25. 2. 2025
10 foto Hodnocení 245× 7 jídel z horkovzdušné fritézy: Během chvilky a skoro bez tuku si báječně pochutnáte 27. 2. 2025
Hodnocení 24× Jak se starat o malé sazenice. Některá zelenina potřebuje včasný výsev 23. 2. 2025
5 foto Hodnocení 2× Co se sněhem na zahradě. Sněhová nadílka může prospívat i škodit 23. 2. 2025
Hodnocení 151× Papír do horkovzdušné fritézy? Ne každému vyhovuje a použití vyžaduje opatrnost 23. 2. 2025
10 foto Hodnocení 16× Uzení je stará a osvědčená metoda, která dokáže prodloužit trvanlivost masa 21. 2. 2025
8 foto Hodnocení 11× Slané vdolky bývaly doménou našich babiček. Chutnaly k omáčkám a polévkám 22. 2. 2025
13 foto Hodnocení 3× Únor v naší kuchyni: Co je pro tento měsíc typické a na čem si nejraději pochutnáme 21. 2. 2025
8 foto Hodnocení 16× Z moudrosti starých kuchařek: Co radila hospodyňkám Marie Axamitová v 19. století 20. 2. 2025
Video Hodnocení 25× Jak připravit výtečný salát z červeného zelí. Jen při správném postupu zelí změkne 21. 2. 2025
Hodnocení 58× Vermikompostéry v našich domácnostech: Kvalitní hnojivo vyrobíte rovnou v kuchyni 21. 2. 2025
6 foto Hodnocení 19× Proč mají koblihy světlý proužek po obvodu a jak je správně smažit 20. 2. 2025