Vánoce Terezy Kostkové voní polévkou kapustnicí a oplatkami s medem. Cukroví si objednává zdravé low carb
Jak dlouho péct vánočku: Záleží nejen na její velikosti, ale i vykynutí. S těmito fígly se vám zaručeně povede
Jan Punčochář prozradil, jak na dokonalý vepřový řízek: Po obalení musí maso hned na pánev s dobře rozpáleným tukem
4 foto Hodnocení 5× Boží milosti podle Marie Janků-Sandtnerové: Vyzkoušejte recepty ze staré kuchařky 2. 3. 2025
13 foto Hodnocení 124× Jaká je klíčivost semen plodové zeleniny. Rady pro začátečníky 3. 3. 2025
6 foto Hodnocení 24× Kdy sázet rané brambory. Časná výsadba znamená dřívější sklizeň, ale ne vždy 2. 3. 2025
Video Hodnocení 18× Perník podle videa je neuvěřitelně vláčný a voňavý. Chutná jako od babičky 4. 3. 2025
6 foto Hodnocení 53× Jak správně pikýrovat sazeničky? Jednoduché přesazování pro začátečníky 1. 3. 2025
10 foto Hodnocení 6× Jak dlouho a jak vařit kupované gnocchi? Během několika minut je ponesete na stůl 26. 2. 2025
18 foto Hodnocení 3× 7 receptů na nadýchané koblihy: Dopřejte jim při smažení dostatek tuku a prostoru 4. 3. 2025
Video Hodnocení 4× Jak snadno a rychle tvarovat donuty. Jednoduchý návod pro začátečníky 25. 2. 2025
10 foto Hodnocení 30× Jak udělat koblihy, aby nebyly mastné? Pro začátečníky máme 3 osvědčené rady 25. 2. 2025
10 foto Hodnocení 4× Jak správně smažit koblihy. Při klasickém smažení potřebují v tuku plavat 25. 2. 2025
10 foto Hodnocení 263× 7 jídel z horkovzdušné fritézy: Během chvilky a skoro bez tuku si báječně pochutnáte 27. 2. 2025
Hodnocení 24× Jak se starat o malé sazenice. Některá zelenina potřebuje včasný výsev 23. 2. 2025
5 foto Hodnocení 2× Co se sněhem na zahradě. Sněhová nadílka může prospívat i škodit 23. 2. 2025
Hodnocení 155× Papír do horkovzdušné fritézy? Ne každému vyhovuje a použití vyžaduje opatrnost 23. 2. 2025
8 foto Hodnocení 13× Slané vdolky bývaly doménou našich babiček. Chutnaly k omáčkám a polévkám 22. 2. 2025
10 foto Hodnocení 16× Uzení je stará a osvědčená metoda, která dokáže prodloužit trvanlivost masa 21. 2. 2025
13 foto Hodnocení 3× Únor v naší kuchyni: Co je pro tento měsíc typické a na čem si nejraději pochutnáme 21. 2. 2025
8 foto Hodnocení 16× Z moudrosti starých kuchařek: Co radila hospodyňkám Marie Axamitová v 19. století 20. 2. 2025