Jak na domácí pařížský salát podle ČSN: Oblíbený majonézový salát připravíte levně za pár minut. Chutná jako kdysi
Vepřová pečeně po frankfurtsku: Nepeče se, ale dusí. S tímto postupem bude maso šťavnaté a omáčka silná a lahodná
Svatomartinská husa jako z Lokálu: Šťavnatá a křupavá je díky dvojímu pečení, prozrazuje šéfkuchař Václav Kouba
Jak na vynikající pečenou dýni? Pro lahodnou chuť stačí správná kombinace aromatických bylinek a cibule
Svatá Hedvika pole zamyká a medu do řepy naleje aneb Pranostiky na říjen velí ke sklizni ovoce a zeleniny
Chodské koláče: Regionální dobrota s několika náplněmi je úžasně nadýchaná i krásně vláčná, voní rumem a vanilkou
Kuře na zelí: Šťavnatý pokrm z jednoho pekáčku dokonale propojí všechny chutě, je jednoduchý a rychlý
Jak zpracovat špagetovou dýni? Využijte ji místo klasických špaget, zapečte ji nebo si z ní přichystejte vláčný moučník
Falešná humrová pomazánka z celeru: Barvu humra dodá mrkev, výraznou chuť správné množství majonézy a citronové šťávy
Jak na skvělý šípkový džem? Šípky se musí dobře očistit, dvakrát propasírovat a ochutit správnou směsí voňavého koření
Hruškový med: Do netradičního zpracování oblíbeného ovoce patří ananasový kompot a zázvorová šťáva, příprava je snadná
Nejlepší pomazánka z červené řepy: Pikantnost jí může dodat křen nebo česnek, na přípravu stačí jen tři ingredience
Pravá gulášová polévka: Maso je třeba nejprve prudce opéct a papriku přidat ve správný okamžik, aby nezhořkla
Výborné kynuté těsto na cokoliv: Je báječně vláčné a nadýchané, podle vyzkoušeného receptu ho zvládnete snadno
Vepřový pekáček s hlávkovým zelím a noky: Štavnaté jídlo s dokonalou kombinací chutí potřebuje jen minimum času na přípravu
Dýňová polévka: Stačí na ni jen pár surovin, krásně prohřeje a podle našeho receptu je navíc snadná na přípravu
Jaké brambory jsou nejlepší do bramboráků a jak je správně ochutit: Podle snadného receptu je zvládne každý
Dýně jako ananas: Retro kompot má lahodnou chuť a vůni ananasu, dýni je třeba předem naložit do speciálního nálevu
Krkovička pečená ve šlehačce s nivovou peřinkou: Šťavnatému a dokonale měkkému masíčku dodají olivy středomořský šmrnc
Jak na nejlepší hrušková povidla? Cukr není nutný. Potřebujete jen velmi zralé hrušky a povidla musí pořádně zhoustnout