Jak na domácí pařížský salát podle ČSN: Oblíbený majonézový salát připravíte levně za pár minut. Chutná jako kdysi
Vepřová pečeně po frankfurtsku: Nepeče se, ale dusí. S tímto postupem bude maso šťavnaté a omáčka silná a lahodná
Svatomartinská husa jako z Lokálu: Šťavnatá a křupavá je díky dvojímu pečení, prozrazuje šéfkuchař Václav Kouba
Květák v bramboráku: Křupavá a voňavá zelenina svou chutí překvapí i masožrouty. Důležité je předem správně uvařit květák
Roštěná à la Stroganoff: Šťavnaté a křehké maso chuťově ladí s kyselou omáčkou. Šmrnc dodá závěrečné flambování
Vepřové plátky v hořčici: Předem marinované maso je křehké, šťavnaté a aromatické, připravené je za chvíli
Hrnková tvarohová bábovka: Vláčný a přitom nadýchaný moučník provoněný rumem zvládnete připravit za chvíli
Španělské ptáčky z vepřového masa: Aroma jim dodá pikantní hořčice, barvu tmavá jíška a na stole jsou do hodiny
Drožďová pomazánka jako od babičky: Chuť zvýrazní hořčice, do luxusní podoby ji vyladí trochu šunky a hotová je za pár minut
Cuketová sekaná: Šťavnatá a vláčná varianta klasického jídla skvěle chutná teplá i studená, starší cuketu je třeba dobře upravit
Smažené nudle se zeleninou a tonkatsu omáčkou: Asijské jídlo s omáčkou sladko-pikantní chuti a ovocným nádechem
Šopák aneb Šopský salát: Ten pravý bulharský dochutí speciální sýr a na přípravu stačí jen čtyři suroviny
Majonézové kuřecí nudličky: Trochu jinak marinované maso je neskutečně křehké a chuť zvýrazní jedna exotická ingredience
Zelňáky z kysaného zelí se sýrem: Nastrouhaný uzený sýr dodá placičkám chuť a česnek vůni, tučná smetana vláčnost
Jak připravit výborné vepřenky? Základem dokonalé šťavnatosti je správné maso, čerstvá paprika i způsob smažení
Těstoviny s uzeným masem a kysaným zelím: Netradiční kombinace překvapí skvělou chutí, hotová je za pár minut
Jak na perfektní švestkový kompot? Kromě švestek stačí jen jedna ingredience a tenhle postup krok za krokem zvládne i začátečník
Cuketový koláč s broskvemi a drobenkou: Vláčný moučník s křupavou drobenkou voní skořicí a vanilkou a je snadný na přípravu
Šulánky z bramborového těsta jsou úžasně sladké a voní máslem i mákem. Při přípravě těsta je třeba dodržovat správný postup
Ovoce v rumu: Švestky v alkoholu skvěle ochutí různé dezerty, na přípravu stačí jen tři ingredience a správná doba uskladnění
Koláč z cukety je úžasně vláčný a lehce nadýchaný, přitom tak snadný. Nejlepší je z mladé cukety, starší se musí předem upravit
Alpský knedlík aneb Germknödl: Kynutý knedlík velikosti XXL je plněný povidly a neodolatelně voní rumem a vanilkou
Výpečky na smažené cibuli, hrubozrnné hořčici a medu: Skvělá pikantně nasládlá chuťová kombinace má ten správný říz