Jak vmíchat zakysanou smetanu do omáčky nebo polévky? Tento snadný fígl zajistí, že se vám už nikdy nesrazí
Úplné zatmění Měsíce nakopne Blížence k výměně alkoholu za bylinkový čaj, Střelec zahájí přerušovaný půst
Vydali jsme se otestovat restauraci U Jelena z Pohlreichova Ano, šéfe! Kupované knedlíky opět nenadchly
6 foto Hodnocení 253× Jaké koření patří do holandských řízků? Tipy, díky kterým bude maso dokonalé 5. 8. 2025
6 foto Hodnocení 7× Jak udělat vídeňský řízek? Poradíme s výběrem masa i se správným postupem 4. 8. 2025
6 foto Hodnocení 14× Jak udělat řízky naruby? Poradíme začátečníkům se snadným postupem krok za krokem 16. 8. 2025
Hodnocení 90× Co je židovský řízek a jak jej připravit? Vychutnejte si dobrotu vonící česnekem 1. 8. 2025
4 foto Hodnocení 510× Co je soukenický řízek a jak se připravuje? Překvapte rodinu extra šťavnatým masem 31. 7. 2025
6 foto Hodnocení Hrubozrnná hořčice má výraznou a specifickou chuť. Poradíme, jak s ní pracovat 31. 7. 2025
6 foto Hodnocení 1× Jak udělat šopský salát? Oblíbený salát připravíte snadno a během chvilky 30. 7. 2025
5 foto Hodnocení 1× Víte, kdy se mají solit řízky? Poradíme, jak dosáhnout toho nejlepšího výsledku 29. 7. 2025
7 foto Hodnocení 3× Jak udělat srbské rizoto? Podle našeho návodu ho uvaří i začínající kuchtík 17. 7. 2025
7 foto Hodnocení 1× Jak upéct králíka? Vyhněte se suchému masu a připravte ho báječně šťavnaté 27. 7. 2025
6 foto Hodnocení 2× Jak upéct světlý chléb? Poradíme postup, podle kterého to zvládne i začátečník 23. 7. 2025
6 foto Hodnocení 1× Jak se zahušťuje buřtguláš? Způsobů je hned několik, poradíme s postupem 23. 7. 2025
5 foto Hodnocení 2× Jak udělat kuřecí nugetky? Podle našeho postupu budou chutnější než z fastfoodu 23. 7. 2025
6 foto Hodnocení 2× Co je vývar z morkových kostí? Začátečníkům poradíme s postupem krok za krokem 23. 7. 2025
5 foto Hodnocení 3× Jak správně udělat roštěnou? Radíme začátečníkům, jak snadno připravit maso 23. 7. 2025
4 foto Hodnocení Co uvařit z hovězího masa? Přinášíme inspiraci, jak zpracovat červené maso 23. 7. 2025