Jak vmíchat zakysanou smetanu do omáčky nebo polévky? Tento snadný fígl zajistí, že se vám už nikdy nesrazí
Úplné zatmění Měsíce nakopne Blížence k výměně alkoholu za bylinkový čaj, Střelec zahájí přerušovaný půst
Vydali jsme se otestovat restauraci U Jelena z Pohlreichova Ano, šéfe! Kupované knedlíky opět nenadchly
6 foto Hodnocení 2× Jaké koření se dává do buřtguláše? Poradíme, jak nejlépe guláš ochutit 1. 7. 2025
6 foto Hodnocení 12× Jak dlouho smažit holandský řízek? Na pánvi bude hotový dřív než v troubě 23. 7. 2025
7 foto Hodnocení 3× Dresinky snadno a chutně: Desatero rad na jejich přípravu i vhodné párování 1. 8. 2025
Hodnocení Jaké jídlo vydrží nejdéle? Zavařovaná či mražená jídla vynikají dlouhou trvanlivostí 22. 7. 2025
4 foto Hodnocení Jak vyčistit sporák? Přinášíme chytré tipy na rychlé a snadné odstranění nečistot 1. 7. 2025
15 receptů 15 receptů, které snadno uvaříte na chalupě: Sezónní recepty plné čerstvých surovin 22. 7. 2025
7 foto Hodnocení 3× Jak se dělá nejlepší domácí tatarák? Základem je kvalitní syrové hovězí maso 20. 7. 2025
5 foto Hodnocení 1× Jaký je rozdíl mezi roštěncem a roštěnou? Přehledně vysvětlíme oba pojmy 20. 7. 2025
12 foto Hodnocení Jak dusit hlívu ústřičnou? Připravte si snadno a rychle základ bezmasého jídla 1. 7. 2025
8 foto Hodnocení 13× Jak dlouho péct křídla? Poradíme, jaká je optimální teplota i způsob pečení 7. 7. 2025
5 foto Hodnocení Jak připravit vysoký roštěnec? Šťavnatý a dokonale propečený je z pánve i z trouby 18. 7. 2025
5 foto Hodnocení 3× Jak udělat smetanový základ na pizzu? Vyzkoušejte alternativu k rajčatové omáčce 17. 7. 2025
9 foto Hodnocení 42× Co udělat z vepřové kýty? Možností je mnoho, poradíme ty nejoblíbenější 1. 7. 2025
8 foto Hodnocení Červené maso v otázkách a odpovědích aneb odpovíme na vše, co vás zajímá 15. 7. 2025
15 receptů 15 receptů na řízky: Experimentujte a překvapte rodinu jinými řízky než obvykle 15. 7. 2025
6 foto Hodnocení 1× Jak dlouho lze skladovat vejce? Trvanlivost záleží na způsobu a místě uchování 15. 7. 2025
7 foto Hodnocení 1× Proč nemarinovat maso v nerezové misce? Nerez a kyseliny ovlivní chuť masa 14. 7. 2025
9 foto Hodnocení Na čem je nejlepší smažit řízky? Pomůžeme začátečníkům vybrat nejvhodnější tuk 13. 7. 2025
Hodnocení Vaření pod širým nebem aneb jak vařit v kotlíku? Poradíme s výběrem kotlíku i jídla 11. 7. 2025