Rohlík, čaj a pak kafe. Pavel Zedníček popisuje svůj jídelníček: Já sežeru všechno, i číslo z baráku, říká herec se smíchem
Lahodné karamelové zelí nádherně voní a chutná příjemně sladkokysele. Perfektně se hodí k huse i k plněným knedlíkům
Husu na svatého Martina použijte klidně zmraženou, radí restauratér Filip Töpfer a přidává i svůj osvědčený způsob pečení
5 foto Hodnocení 20× Jak se dělá poleva na věnečky? Připravíme si fondánovou nebo citrónovou polevu 25. 6. 2025
70 foto Hodnocení 2× Galerie letních dobrot pro inspiraci: Na stole jsou dezerty, kterým vládne ovoce 28. 6. 2025
16 receptů 16 receptů na letní řezy: Svou lehkostí a svěžestí dokonale vyvažují letní vedra 18. 7. 2025
10 foto Hodnocení 1× Melounové dobroty v horku osvěží a dodají tělu tekutiny: Navíc báječně chutnají 18. 7. 2025
Hodnocení 10× Jak naše babičky nakládaly vejce? Čerstvá i vařená uměly uchovat na zimu 19. 7. 2025
Hodnocení 1× Co použít místo paličky k naklepání řízků? Některá masa potřebují šetrné zacházení 25. 6. 2025
8 foto Hodnocení 1× Co se vaří ve Španělsku. Znáte paellu, churros, jamón, gazpacho, fuet a sangrii? 17. 7. 2025
8 foto Hodnocení 3× Časté otázky na téma grilování: Už víme, proč je tak oblíbené a vyhledávané 18. 7. 2025
5 foto Hodnocení 1× Ostružiny jsou černým pokladem lesů a zahrad, ale i součástí letních moučníků 14. 7. 2025
11 foto Hodnocení 30× Cestování autem: Jídlo a pití naskládáme do termotašky, ve které se jen tak nezkazí 12. 7. 2025
9 foto Hodnocení 5× Co si dát místo pečiva: Náhrady chleba a rohlíků se vyplatí mít doma v zásobě 12. 7. 2025
6 foto Hodnocení 1× Čím se naklepávají řízky? Paličkou na maso a vším, co naruší dlouhá svalová vlákna 25. 6. 2025
8 foto Hodnocení 7× Letní dobroty z křehkého listového těsta: Připravíme z něj výborné lehké moučníky 9. 7. 2025
5 foto Hodnocení 64× Jak se dělá krém do větrníků? I malé dítě ví, že větrník je plněný dvěma krémy 24. 6. 2025
5 foto Hodnocení 4× Moučníky se želatinou: Často se pod ní skrývá ovoce, které vypadá jako obrázek 7. 7. 2025
7 foto Hodnocení 4× Kompot z hrnce: Spotřebujeme zbytky ovoce a ještě získáme spoustu sladké šťávy 4. 6. 2025
10 foto Hodnocení 1× Co se vaří na Slovensku: Poradíme vám několik jídel, ale nabídka je daleko bohatší 5. 7. 2025
70 foto Hodnocení 4× Dekorace z ovoce slouží k ozdobení dortů a zákusků, pak ji můžeme klidně sníst 21. 6. 2025
11 foto Hodnocení 3× Jahodové tiramisu připraví i začátečník. Na to pravé na chvíli zapomenete 20. 6. 2025