Náš život s celiakií: Crinkles à la pracny jsou krásně vláčné uvnitř, křupavé na povrchu a perfektně drží tvar
Svatoštěpánská pečeně korunuje Vánoce: Šťavnaté maso protkané špekem zdobí vejce. Podle tradice zajistí zdraví a hojnost
8 foto Hodnocení 7× Vepřová slezina patří mezi vnitřnosti, ze kterých připravíme mnoho chutných jídel 12. 4. 2025
8 foto Hodnocení 10× Co dělat, když se srazí koprovka? Pomůže tyčový mixér nebo kypřicí prášek 27. 4. 2025
8 foto Hodnocení 1× Jak dlouho vydrží pomazánka? Záleží na tom, co obsahuje a jak ji uchováváme 7. 3. 2025
7 foto Hodnocení 4× Jak ochutit aspik? Chuťově neutrální potravina snese sůl, cukr, ocet i koření 28. 2. 2025
10 foto Hodnocení 23× Ořechová roláda: Z každého druhu ořechů připravíme báječný moučník plněný krémem 26. 4. 2025
7 foto Hodnocení 2× Nugát známe z cukrárny jako tříbarevné kostičky z jemného čokoládového krému 8. 4. 2025
7 foto Hodnocení 5× Kdy vyklopit upečený korpus z formy? Uplatníme zde pravidlo zlaté střední cesty 22. 3. 2025
Video Hodnocení 16× Boží milosti naší babičky: Smažená pochoutka, obalená v cukru, byla znakem bohatství 14. 4. 2025
8 foto Hodnocení 14× Jak udělat domácí želatinu na dort? Snadný a svěží ovocný přeliv zvládne každý 24. 3. 2025
9 foto Hodnocení 1× Co patří do špízu? Malé kousky jídla, které navlékneme na špejle nebo na jehly 20. 3. 2025
10 foto Hodnocení 4× Tyčinky Kinder Pingui bez mouky a cukru jsou odlehčenou verzí oblíbené pochoutky 23. 4. 2025
12 foto Hodnocení 5× Mrkvový dort je přirozeně sladký a vláčný. Jen málokdo pozná, že je v něm zelenina 13. 4. 2025
11 foto Hodnocení 28× Koláčky z těsta s droždím, ale bez kynutí: Chutné pečivo připraví i začátečník 11. 4. 2025
8 foto Hodnocení 22× Jak udělat čokoládu na polévání? Tekutá čokoláda není totéž co čokoládová poleva 7. 4. 2025
Video Hodnocení 5× Velikonoční hlavička naší babičky je slaný nákyp z pečiva, vajec, bylinek a masa 9. 4. 2025
9 foto Hodnocení 6× Jak dlouho a při jaké teplotě péct beránka? Malý tahák se každoročně vyplatí 3. 4. 2025
10 foto Hodnocení 8× Cheesecake pro začátečníky: Svěží moučník s náplní z čerstvého sýra nebo tvarohu 20. 4. 2025
12 foto Hodnocení 5× Jak udělat jidáše? Připomínají Jidášovu zradu, ale jejich chuť je sladká jako med 29. 3. 2025