KVÍZ: Víte, jak připravit dokonalé škvarky a jemné sádlo? Otestujte si, jestli volíte správný postup a znáte všechny triky
Iva Kubelková si postavu udržuje trikem, který používá už 25 let: Díky tomu si můžu dopřát, co chci, kdy chci, říká moderátorka
Pečeme s Kamilou: Svatomartinské rohlíčky s marmeládou a ořechovou nádivkou krásně voní, obalené v cukru chutnají božsky
10 foto Hodnocení 71× Jak na výbornou domácí šunku? Připravte si pochoutku bez éček a konzervantů 4. 9. 2025
12 foto Hodnocení 3× Dýňové moučníky nepatří jen k podzimu. Vychutnávejte si sladkou dýni po celý rok 1. 9. 2025
7 foto Hodnocení 1× Jak udělat kokosový krém? Kokos vmícháme do krému nebo jím posypeme povrch dortu 12. 9. 2025
10 foto Hodnocení 8× Trik, jak z mléka udělat smetanu: Věříte tomu, že mléko jen postavíme do ledničky? 12. 9. 2025
8 foto Hodnocení 2× Jaké známe druhy rolád? Kromě sladkých zákusků jsou i masové nebo sýrové rolády 29. 8. 2025
Video Hodnocení 26× Léto u babičky: Když nebyl koláč, bublanina ani koblihy, byla vždy bábovka 3. 9. 2025
7 foto Hodnocení 2× Svačiny do práce slouží k zahnání hladu, doplnění energie, ale i k pochutnání 11. 9. 2025
8 foto Hodnocení 2× Proč se těsto rozpadá? Najdeme příčinu drolivosti těsta a tím odstraníme chybu 9. 9. 2025
7 foto Hodnocení 17× Jaký krém na obmazání dortu? Mělo by nás také zajímat, jestli se hodí pod potahovku 9. 9. 2025
Hodnocení 6× Instantní sušené droždí slouží k přípravě kynutého těsta bez použití kvásku 20. 8. 2025
11 foto Hodnocení 25× Máslové sušenky: Upečte si sladké křehké cukroví s máslovou vůní a báječnou chutí 28. 8. 2025
8 foto Hodnocení 2× Krémové italské risotto: Jak se připravuje a čím se liší od české verze rizota 22. 8. 2025
16 receptů 16 pokrmů a moučníků z mrkve: Některé třeba ani neznáme, ale za vyzkoušení stojí 4. 9. 2025
Hodnocení 2× Proč se srazí šlehačka při šlehání? Důvodem je teplota smetany nebo její přešlehání 10. 8. 2025
4 foto Hodnocení 16× Jak pracovat s želatinovým ztužovačem? Brzy se pro nás stane nepostradatelným 23. 7. 2025
7 foto Hodnocení 17× Jak udělat švestkovou omáčku? Chutná je z čerstvých či sušených švestek i povidel 26. 8. 2025
7 foto Hodnocení 40× Šátečky, které se podobají škeblím, vytvoříme jednoduše pomocí formičky 27. 8. 2025
4 foto Hodnocení 18× Čokoládová poleva se smetanou: Jak ji udělat, aby byla jemná, pevná a krájecí? 17. 8. 2025