Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Bretaňské fazole

Chcete se zahřát a uvařit si vydatné jídlo? Bez fazolí a slaniny se v tomto receptu neobejdete. Bretaňské fazole jsou malá kulinářská záhada, protože sice mají v názvu francouzský region, ale jsou součástí tradiční polské kuchyni.

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 10 min

10 min (10 min příprava)

27. 6. 2009 20:08

Suroviny pro 2

2

Nutriční hodnoty

Energie9 945 kJ / 2 377 kcal
Bílkoviny18,90 g
Tuky216,34 g
Vláknina11,11 g
Cholesterol 140 mg
Sodík 3,84 g
Sůl9,60 g
Sacharidy83,01 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Tento a moje dalsie recepty, najdete na

http://chalupnikovi.com/recepty/?p=3451

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst daší

Komentáře

vybusna

30. 10. 2016 23:41

Jiřina: ano je to cajova lyzicka..opravim to v rcp. Dakujem za upozornenie,.

Jiřina

30. 10. 2016 19:34

CL je čajová lžička? Nebo jiné množství?

ivule60

6. 8. 2016 11:13

tenhle pokrm zbožňuju,ale dělám ho z velkých fazolí,obyčejným párkem a mouku používám špaldovou..ale je to luxusní papáníčko,i za studena :-D

Jana Pá

4. 8. 2016 11:40

tea: proto, že slovensky jazyk je stejný jako náš, tak není problém,, jinak si najdi slovník, ale myslím, že pokud si moudrá, tak ti to vadit nebude .

tejaja

4. 8. 2016 11:24

tea: Suroviny sa píšu česky kvoli vyhľadávaniu podľa surovín. Niektoré suroviny sa inak píšu v slovenčine a inak v češtine, vyhľadávač by to nenašiel. Recept može byť písaný po slovensky, každý tomu rozumie. ;-) Takto píšu všetky autorky zo Slovenska.;-)

tea

4. 8. 2016 11:10

Len taká malá otázka - suroviny písané po česky a recept po slovensky prečo?

Olga Cermakova

20. 3. 2016 14:46

Taky dělám něco podobné jen dávam skleničku domáciho leča.S čerstvým chlebem-žrádlo :)
:yes:

assot

2. 12. 2015 12:10

Vypadá to moc dobře. :-):yes:

janatka

14. 11. 2013 14:20

:-KVyzkoušeno a moc dobré.Přidala jsem uzenou mletou papriku a nemá to chybu ta udělá takový šmak super!!!!!!!!!!!!!:-p

Lucka F.

19. 3. 2013 13:44

Tak i já se přidávám ke kladnému hodnocení;-) U nás doma se dělají Bretaňské fazole docela pravidelně a většinou z červených fazolí v plechovce, ale dnes jsem trochu odbočila z postupu na který jsem zvyklá a udělala bílé a zbytek podle tohoto receptu a na radu ostatních vyzkoušela oregáno a je to mňamka. Na závěr jsem na cibulce osmahla nakrájené uzené a přidala do kastrůlku k fazolím a jsem spokojená:yes:

Romana

17. 5. 2012 17:26

Výborné;-)

Alcakv

30. 3. 2012 11:00

Chutnalo :-K

ella1

31. 7. 2011 07:39

je to vynikající,jen u nás by konzerva fazolí neprošla,musím vždycky uvařit celý sáček,po čichu dojde totiž s kastrůlkem i soused :-D:-))bodík letí :yes:

ne.ver

16. 6. 2011 20:45

Bylo mi jasne, ze je to dobre, tak jsem to dnes udelala k obedu a melo to uspech. Pouzila jsem taky oregano, protoze se mi tam pocitove vic hodi.:yes:

happy.lenulka

23. 11. 2010 16:51

mňam :-):yes:

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Další recepty

Tématické fráze: bílé fazole po bretaňsku fazole na husto bretoňské fazole fazole v konzervě recepty fazole z konzervy fazole z konzervy fazole nahusto recepty fazole na husto fazole recepty fazole z konzervy recept recept fazole z konzervy fazole recept fazole z konzervy recepty fazole v konzervě recept recept na fazole z konzervy brataňské fazole jak dlouho vařit fazole fazole po bretoňsku bretaňská omáčka cim nahradit majoranku

Suroviny: fazole červené, slanina oravská, olej, cibule červená, česnek, mouka hladká, tymián sušený, rozmarýn, nať petrželová, majoránka, paprika sušená sladká, paprika sušená pálivá, bobkový list, pasírované rajčata, kečup pikantní

TopRecepty.cz

Bretaňské fazole

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/xG0P