Bolo de bolacha: Rychlý nepečený sušenkový dezert z Portugalska vás oslní vůní kávy a zvládne jej připravit i začátečník
Co dělat, aby máta na záhonku nevytlačovala jiné rostliny? Pomůže správné zastřihování, prospěje to i výraznější vůni
Vyzkoušeli jsme fígl, jak celý týden udržet čerstvé a křupavé ředkvičky: Nestačili jsme se divit, co dokáže trocha vody
4 foto Hodnocení 11× Dort nebo řezy s ovocem a želatinou jsou krásnou ozdobou stolu. Poradíme s přípravou 14. 6. 2025
4 foto Hodnocení 16× Krém zahuštěný želatinou mnohem lépe drží tvar. A zvládnou ho i začátečníci 12. 6. 2025
6 foto Hodnocení Typicky letní bazalku nepoužívejte jen v omáčce na špagety, možností je mnohem více 11. 6. 2025
4 foto Hodnocení 1× Zaskočilo vás, že želatina tuhne dlouho? Odpovědi najdete v našem článku 11. 6. 2025
7 foto Hodnocení 178× Aby marmeláda zhoustla, nemusíte mít jen kupovaný pektin. Víme, jak ho nahradit 4. 6. 2025
11 foto Hodnocení 1× Červen je bohatý na suroviny do kuchyně. Babiččin receptář to dokazuje 25. 5. 2025
15 foto Hodnocení Slané muffiny: Prima chuťovka k svačině i na výlet. Vyzkoušíte je s námi? 23. 5. 2025
4 foto Hodnocení 56× Udělat dortové želé je snadné a rychlé, zvládnou ho i začátečníci 25. 5. 2025
7 foto Hodnocení 1× Kolik cukru přidat k ovoci do ovocných knedlíků? Naše rada je jednoduchá 16. 5. 2025
4 foto Hodnocení 59× Pečete řez nebo dort s ovocem a želatinou a váháte, který krém je vhodný? Poradíme 15. 5. 2025
7 foto Hodnocení 12× Ovocné tiramisu: Připravte si s námi báječně svěží dezert nejen na horké letní dny 14. 5. 2025
14 foto Hodnocení 4× Kde všude můžete využít úrodu jahod? Poradíme ty nejlepší varianty 19. 5. 2025
4 foto Hodnocení 5× Z ledového salátu nemusí být jen salát. Nabízí se více skvělých možností 18. 5. 2025