Jak na perfektní lokše: Tenké bramborové placky jen ze tří surovin jsou snazší než knedlíky a chutnají ke kachně i nasladko
5 foto Hodnocení 9× Každý typ mouky má své číslo. Pro vaše pečení je užitečné vědět, co znamenají 11. 2. 2025
8 foto Hodnocení 47× Šulánky: Bramborové šišky s lidovým názvem jsou na přípravu jednoduché 31. 1. 2025
5 foto Hodnocení 45× UHO má zbytečně špatnou pověst, ale když ji uvaříte poctivě, je výborná 6. 2. 2025
7 foto Hodnocení 3× Oblíbené lívance můžete připravit na mnoho způsobů, dokonce i naslano 26. 1. 2025
7 foto Hodnocení 1140× Proč se přidává ocet do těsta na bramborové knedlíky? Naše babičky věděly 24. 1. 2025
8 foto Hodnocení 4× Uvařili jste knedlíky, ale jsou na povrchu nehezky oslizlé? Víme, jak tomu předejít 24. 1. 2025
6 foto Hodnocení 35× Drobení do polévky je rychlá zavářka, zvláště s využitím našich vychytávek 21. 1. 2025
7 foto Hodnocení 1× Kajenský pepř: Oblíbené pikantní koření z papriček nemá s pepřem nic společného 16. 1. 2025
7 foto Hodnocení 31× Jak předejít vyteklé náplni z koláčů? Řídké náplni lze zabránit jednoduchými triky 16. 1. 2025
6 foto Hodnocení 1× Máslo je nenahraditelné, ale z různých důvodů častěji saháme k jiným alternativám 26. 1. 2025
8 foto Hodnocení 2× Jak podpořit imunitu? Nejen v zimním období ji potřebujeme zlepšit 13. 1. 2025
7 foto Hodnocení 1× Těstoviny můžete připravit na mnoho způsobů. Přinášíme velký přehled 11. 1. 2025
6 foto Hodnocení 104× Zadělali jste kynuté těsto a ono pořád lepí? Poradíme možné příčiny i nápravu 10. 1. 2025
7 foto Hodnocení 377× Jak zpevnit tvarohovou náplň? Řídká náplň z koláčů a buchet zbytečně vytéká 8. 1. 2025