Magazín
Dnešní top článek
Vyhrajte s námi jeden z parádních grilů, se kterými bude tahle sezona dokonale nažhavená!
K letnímu počasí neodmyslitelně patří grilování, proto jsme pro vás připravili soutěž o luxusní… Číst dál
Online časopis o jídle
Kulinářský slovník Přejít do slovníku
Těstoviny italského původu, ve tvaru spirálky. Název je odvozen od slova fuso - vřeteno. Vhodná příloha zejméa k omáčkám, protože se v nich dobře zadržuje. Nemusí být podávány pouze k omáčkám, oblíbené jsou např. s dobrým rajčatovým pestem.
Kulinářské tipy a triky Ukázat další
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více

Vepřová krkovice z pomalého hrnce zavařená do zásoby
Přidáno před 11 hodinami

Hummus s mletým masem - izraelská Hamshuka
Přidáno před 17 hodinami

Květák s cizrnou, fazolkami, hráškem a kokosovým mlékem
Přidáno před 21 hodinami

Guláš z hlívy ústřičné s rajčaty, žampióny a mandlemi.
Přidáno 29. 5. 2023 00:01

Vepřová pečeně s pikantní omáčkou
Přidáno 28. 5. 2023 11:21

Chřestová polévka s vejci, kapií a červeným pepřem.
Přidáno 28. 5. 2023 10:53