Magazín
Dnešní top článek
Rychlé tvarohové vdolky podle cukráře Josefa Maršálka: Díky spojení těchto tří ingrediencí budou nadýchané i bez kynutí
Vdolky jsou tradičním českým moučníkem. Právě toto smažené nadýchané pečivo bylo jedním z moučníků,… Číst dál
Online časopis o jídle
Kulinářský slovník Přejít do slovníku
Bruschetta je chléb, původem z Itálie. Základem je opečený chleba, potřený česnekem a pokapaný olivovým olejem. Kladou se na něj osolené a opepřené plátky rajčat a lísty bazalky. Podává se většinou k snídani, nebo jako předkrm.
Kulinářské tipy a triky Ukázat další
Nejnovější recepty Více

Bramborový guláš s mrkví a fazolemi
Přidáno před 6 hodinami

Ovocný dort Pikachu
Přidáno před 18 hodinami

Vepřová panenka s pórkem
Přidáno před 23 hodinami

Citronové řezy s kokosovým krémem
Přidáno 27. 3. 2023 09:47

Vepřové maso s bambusovými výhonky
Přidáno 26. 3. 2023 19:11

Linecký mřížkový koláč s marmeládou
Přidáno 26. 3. 2023 16:44