Magazín
Dnešní top článek
Rychlé tvarohové vdolky podle cukráře Josefa Maršálka: Díky spojení těchto tří ingrediencí budou nadýchané i bez kynutí
Vdolky jsou tradičním českým moučníkem. Právě toto smažené nadýchané pečivo bylo jedním z moučníků,… Číst dál
Online časopis o jídle
Kulinářský slovník Přejít do slovníku
Pribináček je tradiční našlehaný dezert pro děti, z tvarohu a smetany, vyráběný pod tímto názvem od roku 1954 u Přibyslavi. Podobné dezerty, ale od jiných výrobců, jsou nabízeny pod jmény Bobík, Lipánek nebo na severní Moravě Ostraváček.
Kulinářské tipy a triky Ukázat další
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více

Bramborový guláš s mrkví a fazolemi
Přidáno před 4 hodinami

Ovocný dort Pikachu
Přidáno před 16 hodinami

Vepřová panenka s pórkem
Přidáno před 21 hodinami

Citronové řezy s kokosovým krémem
Přidáno 27. 3. 2023 09:47

Vepřové maso s bambusovými výhonky
Přidáno 26. 3. 2023 19:11

Linecký mřížkový koláč s marmeládou
Přidáno 26. 3. 2023 16:44