Jak usmažit dokonale křupavý květák? Pomůže krátké blanšírování, vysoká vrstva tuku a pár vyzkoušených vychytávek
Výborná marmeláda z muchovníku je hezky hustá i bez pektinu a sladká, aniž byste museli přidávat hodně cukru
Pomazánka s chutí moře od východních Slovanů: Forshmak se připravuje ze sleďů a nejlepší je na tmavém chlebu
26 foto Mazanec podle receptu cukrářky Ivety Fabešové: Voní citronem a rumem, je úžasně vláčný a díky mandlím na povrchu i křupavý
13 foto Cukrářka Iveta Fabešová chce mít klidné Vánoce a přiznává: Cukroví doma nepeču, na to už nemám kapacitu
13 foto Iveta Fabešová nabídla recept na úžasné linecké: Plněné marcipánem a polévané čokoládou chutná božsky
13 foto Cukrářka Iveta Fabešová otevřela další cukrárnu. Mezi zákusky za necelých 200 Kč najdete i popcorn či kávový kelímek
26 foto Cukrářka Iveta Fabešová nabídla recept na bábovku z mléčné čokolády a říká: Je motivující, když „hobíci“ dohánějí profíky
11 foto Cukrářka Iveta Fabešová se vrací na scénu: Ve Werichově vile peče i popcornové zákusky a vydává sváteční kuchařku plnou cukroví
Jak daleko od sebe sázet okurky nakládačky? Na jednom metru čtverečním prosperuje maximálně sedm až osm rostlin
5 teplých smoothie pro chladná rána: Mandlovo-kokosové nebo kávovo-čokoládové dodají energii a chutnají skvěle
Gnocchi s kuřecím masem, špenátem a sýrovo-smetanovou omáčkou Recept ještě nebyl hodnocen 4,9 RadkaS 25 min