panyrunk
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ Nadja, před 10 hodinami
„RADY PRO ZDRAVÍ “ MissMaruska, 30. 4. 2024 09:46
„Přání a gratulace“ Nadja, 27. 4. 2024 13:22
Poslední příspěvky
„tara23: kdysi, když ještě byla mamka, jsme ji dělali často.…“ Nadja, před 10 hodinami
„Nadja: Nadi tuhle pomazánku mám ráda. Mažu jí i na veku.…“ tara23, před 16 hodinami
„My měli nudlovou polévku a Petr si chtěl dát svíčkovou, ale…“ Nadja, před 17 hodinami
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Filety duhového pstruha na másle s mrkví a chřestem
Přidáno před 34 minutami
Králík na rozmarýnu a bílém víně
Přidáno před 13 hodinami
Vepřový guláš
Přidáno před 15 hodinami
Pomazánka ze čtyř druhů sýra s pažitkou
Přidáno před 17 hodinami
Hruškový karamel
Přidáno před 18 hodinami
Snídaňový toust
Přidáno před 21 hodinami
7. 3. 2011 23:15
Panýrunk- je ta část obalování,která nahradí dvě misky a to tu s moukou a tu s vejci a navíc když se ze zbytků pečou placičky,tak se dají báječně ochutit
Na obalování řízků děláme používáme panýrunk.
Dvě lžíce mouky,solamyl jednu lžíci lžíce myslím polévkové.jedno lépe dvě vejce a použiji jen žloutky voda.Vytvoříme hodně řídké těstíčko,osolíme a struhanku.
Bílky rozšleháme s jednou lžící vody.
Řízky a cokolic jiného co smažíme dáme do panýrunku a pak do strohanky a smažíme.Píši cokoliv jiného a myslím opravdu cokoliv co smažíme.
A teď k těm bílkům rozšlehaným.Ty použijeme pouze na řízky a jen na pánvi smažené.
Obalený řízek těsně před smažením protáhneme tím bílkem a to nám na řízku vytvoří krásnou lesklou krustičku a současně to ten trojobal uzavře a řízek je mnohem šťavnatější.
Hlavně při obalování smažených věcí kromě sýra,ten dvakrát aby netekl není potřeba strouhanku zamačkávat do masa.