Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Výborná rajská omáčka

Přestože mnozí považují rajskou omáčku za stálici české kuchyně, její kořeny sahají do Itálie, odkud pocházejí nejlepší rajčata. Někdo jí miluje s masovými kuličkami, jiný s plněnými paprikami, některým chutná jedině s plátkem masa.

Hodnocení receptu je 3,5 (2×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 80 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 60 min

80 min (20 min příprava + 60 min tepelná úprava)

11. 5. 2017 21:07

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Nutriční hodnoty

Energie2 840 kJ / 679 kcal
Bílkoviny90,63 g
Tuky14,17 g
Vláknina9,50 g
Cholesterol 160 mg
Sodík 239 mg
Sůl0,40 g
Sacharidy43,60 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: výborná rajská omacka rajská omáčka s vepřovým masem rajská omáčka z vepřového masa vyborna rajská omáčka z protlaku rajská omáčka z pasírovaných rajčat výborná rajská recept na výbornou rajskou omáčku rajska omacka recept na výbornou rajskou výborná rajská omáčka z rajčat rajská omáčka výborná rajská omáčka s vepřovým rajská omáčka z kýty rajská omáčka z vepřového rajská omáčka recept rajská omáčka s vepřovou panenkou rajská s vepřovým masem rajská z vepřového masa vyborna rajska omacka recept veprove maso na rajskou

Suroviny: kýta vepřová, protlak rajčatový, cibule, pasírované rajčata, sůl, pepř mletý, cukr, bobkový list, koření nové koření, smetana, mouka hladká, máslo, šťáva citronová

TopRecepty.cz

Výborná rajská omáčka

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/XBmg